reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Gabinia fotelik super. Ladnie sie prezentuje na tych 4 kółkach;)

Widzę, że góruje x-lander. Mam pytanko kupujecie ten pojazd jako sprawdzony i niezawodny czy "bo się podoba":-D rozumiecie?

agulalu już kiedyś wstawiałam takie łóżeczko jako alternatywa do kołyski. Moim zdaniem super rozwiązanie;)

reklama
karolaola- ja nie wiem czy x-lander jest nie zawodny bo ani go wczesniej nie mialam ani nie mam nikogo znajomego z tym wózkiem (wogole nie wiele mam mlodych rodzicow wkolo) ale wozek nam sie podobal, spelnial nasze oczekiwania co do wymaganych przez nas funkcji, w necie ma wiekszosc pozytywnych opini, na ulicy ich sporo jezdzi w wersji gondola jak i spacerowy(bo zauwazylam ze sporo wozkow jezdzi jako gondola ale spcerowke z tych modeli nie wiele, tak jakby sie nie sprawdzały w tych wersjach)

no wlasnie to lozeczko juz tu kiedys widzialam´, teraz wiem czemu KAROLAOLA. wydaje mi sie byc bardzo w porzadku AGULALULA.

maggie-a dlaczego do ciebie nie przemawia?? Nie podoba ci sie kolorystyka modeli 2010??Bo ogolnie ponoc x-lander 2010 zmienil sie na plus bo np. ma juz wiekasza gondole niz starsze modele??....zawsze mozna kupic uzywany starszy model :D

P.S. wozek z aukcji w bardzo dobrym stanie...tylko cena praktycznie taka sama jak ja zaplacilam za nowke mojego x-landera

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry