Maggie, dużo moich znajomych, moi rodzice mają meble z Ikei i nic się z nimi nie dzieje..Najlepsze są te z litego drewna. Ja sama mam drewniane łóżeczko z Ikei dla malucha i teraz posłuży drugiemu, bo nie jest zniszczone.
reklama
T
taycia
Gość
Zaszalałam ( przez to wiosenne słoneczko ) i kupiłam :
ELEGANCKI MIĘCIUTKI ROŻEK BECIK ANTYALERGICZNY ! (1481470198) - Aukcje internetowe Allegro
Przejrzałam wszystkie możliwe rożki,ale te spodobały mi się najbardziej... kolor biały,bo uniwersalny
Chcę kupić jeszcze jeden,ale jakiś miękki i zwykły...a Wy będziecie kupowały rożki? :-)
ELEGANCKI MIĘCIUTKI ROŻEK BECIK ANTYALERGICZNY ! (1481470198) - Aukcje internetowe Allegro
Przejrzałam wszystkie możliwe rożki,ale te spodobały mi się najbardziej... kolor biały,bo uniwersalny
Chcę kupić jeszcze jeden,ale jakiś miękki i zwykły...a Wy będziecie kupowały rożki? :-)
T
taycia
Gość
No fakt... pomyliło mi się :-) ja jeszcze muszę kupić usztywniany,a otulaczek pewnie znajdę gdzieś tutaj w sklepach A kupujecie uniwersalne czy już te typowe dla dziewuszki lub chłopca? :-)
T
taycia
Gość
No właśnie dobrze,że mówisz,bo zastanawiałam się nad kolorem pościeli i pewnie znowu wybiorę coś uniwersalnego (biały, ecri lub zielony)...
reklama
Podziel się: