reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Karolaola a jesteś pewna, że taki chcesz?
Zwłaszcza wanienkę na nóżkach?
Moja znajoma żałuje, że nie kupiła wanienki do wanny- ja też taką kupuję.
No i te plastiki... :sorry:

reklama
Mi to by się nie chciało całości wkładać do wanny i myć;-)
A ja kupiłam to, ale to już jakieś 1,5 mies. temu, chwalę się dopiero teraz, bo już wiem, że będzie chłopak:-)

Załączniki

• DSC03138.jpg
    DSC03138.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 54
U mnie drewniany odpada, nie podobają mi się, a poza tym mam już meble-komoda mniejsza i większa i taki kolejny drewniany mebel odpada:-D
Tego nawet do wanny nie trzeba wkładać, a ścierką przecierać, ale co kto lubi;)

Maggie, moi znajomi mają całe mieszkanie w Ikei i nie narzekają;-) te mebelki są całe z drewna, nie jest to płyta, tylko lite drewno i te są dużo trwalsze. Ja polecam. Poza tym wiadomo, że za tą cenę nie kupisz mega trwałych mebli, ale kilka lat na pewno posłużą.

Maggie, moi znajomi mają całe mieszkanie w Ikei i nie narzekają;-) te mebelki są całe z drewna, nie jest to płyta, tylko lite drewno i te są dużo trwalsze. Ja polecam. Poza tym wiadomo, że za tą cenę nie kupisz mega trwałych mebli, ale kilka lat na pewno posłużą.

Dzięki:) widziałam np meble vox za komplet ok 4-5 tys, ale doszłam do wniosku,że takich tańszych to mi będzie mniej szkoda wymienić w przyszłości. I tak mamy wystarczająco wydatków na początku.Jeszcze ich nie widziałam na żywo. ale jak będą ok to chyba je kupimy.
A jaki kolor ścian proponujecie do białych mebelków?

reklama
Dzięki:) widziałam np meble vox za komplet ok 4-5 tys, ale doszłam do wniosku,że takich tańszych to mi będzie mniej szkoda wymienić w przyszłości. I tak mamy wystarczająco wydatków na początku.Jeszcze ich nie widziałam na żywo. ale jak będą ok to chyba je kupimy.
A jaki kolor ścian proponujecie do białych mebelków?

Co do Voxu, to znajomi jedyne co mają to sypialnię od nich (od miesiąca) popsuły się już drzwi w szafie, lampa i coś jeszcze, więc nie polecam;-)
A co do kolorku to może zielony, fioletowy?

Do góry