reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Karolaola a jesteś pewna, że taki chcesz?
Zwłaszcza wanienkę na nóżkach?
Moja znajoma żałuje, że nie kupiła wanienki do wanny- ja też taką kupuję.
No i te plastiki... :sorry:

reklama
Mi to by się nie chciało całości wkładać do wanny i myć;-)
A ja kupiłam to, ale to już jakieś 1,5 mies. temu, chwalę się dopiero teraz, bo już wiem, że będzie chłopak:-)

Załączniki

• DSC03138.jpg
    DSC03138.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 52
U mnie drewniany odpada, nie podobają mi się, a poza tym mam już meble-komoda mniejsza i większa i taki kolejny drewniany mebel odpada:-D
Tego nawet do wanny nie trzeba wkładać, a ścierką przecierać, ale co kto lubi;)

Maggie, moi znajomi mają całe mieszkanie w Ikei i nie narzekają;-) te mebelki są całe z drewna, nie jest to płyta, tylko lite drewno i te są dużo trwalsze. Ja polecam. Poza tym wiadomo, że za tą cenę nie kupisz mega trwałych mebli, ale kilka lat na pewno posłużą.

Maggie, moi znajomi mają całe mieszkanie w Ikei i nie narzekają;-) te mebelki są całe z drewna, nie jest to płyta, tylko lite drewno i te są dużo trwalsze. Ja polecam. Poza tym wiadomo, że za tą cenę nie kupisz mega trwałych mebli, ale kilka lat na pewno posłużą.

Dzięki:) widziałam np meble vox za komplet ok 4-5 tys, ale doszłam do wniosku,że takich tańszych to mi będzie mniej szkoda wymienić w przyszłości. I tak mamy wystarczająco wydatków na początku.Jeszcze ich nie widziałam na żywo. ale jak będą ok to chyba je kupimy.
A jaki kolor ścian proponujecie do białych mebelków?

reklama
Dzięki:) widziałam np meble vox za komplet ok 4-5 tys, ale doszłam do wniosku,że takich tańszych to mi będzie mniej szkoda wymienić w przyszłości. I tak mamy wystarczająco wydatków na początku.Jeszcze ich nie widziałam na żywo. ale jak będą ok to chyba je kupimy.
A jaki kolor ścian proponujecie do białych mebelków?

Co do Voxu, to znajomi jedyne co mają to sypialnię od nich (od miesiąca) popsuły się już drzwi w szafie, lampa i coś jeszcze, więc nie polecam;-)
A co do kolorku to może zielony, fioletowy?

Do góry