reklama
Malinowa piękne ciuszki![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
A ja Was znów proszę o radę. Chodzi o przewijak. JAki będzie dobry?
CAM NUVOLA WANIENKA PRZEWIJAK KOMODA 4 KOLORY (1519738354) - Aukcje internetowe Allegro
Czy to jest sensowne? Już wiem, że te z łóżeczek turystycznych w większości do niczego się nie nadają i myślałam o takim wolno stojącym, co o nim powiecie, a może macie jakieś sprawdzone?
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
CAM NUVOLA WANIENKA PRZEWIJAK KOMODA 4 KOLORY (1519738354) - Aukcje internetowe Allegro
Czy to jest sensowne? Już wiem, że te z łóżeczek turystycznych w większości do niczego się nie nadają i myślałam o takim wolno stojącym, co o nim powiecie, a może macie jakieś sprawdzone?
kubusiowa
Fan(ka)
malinowa - fajne:-)
maggie78 - a wiec jezeli chodzi o wózek 4rider a dokładnie os pacerówke to fakt nie nalezy do największych ale tez nie jest mała. Jak zauwazyłam to w wiekszości nowe modele rózych marek nie mają jakoś dużych spacerówek jak może kiedyś. Kolezanka jest bardzo zadowolona
maggie78 - a wiec jezeli chodzi o wózek 4rider a dokładnie os pacerówke to fakt nie nalezy do największych ale tez nie jest mała. Jak zauwazyłam to w wiekszości nowe modele rózych marek nie mają jakoś dużych spacerówek jak może kiedyś. Kolezanka jest bardzo zadowolona
Oli.B
Fanka BB :)
karolaola super ten przewijak, jakbym miała miejsce to bym kupiła właśnie wolnostojący. Ja mam taki po prostu taki Przewijak, nadstawka CEBA 70/50 cm -różne kolory (1498732090) - Aukcje internetowe Allegro ale też mam łóżeczko drewniane, a nie wiem czy ten się nadaje na turystyczne. Jak masz miejsce to śmiało ;-)Malinowa piękne ciuszki
karolaola tez chciałam coś takiego kupic ale bardziej doświadczone mamy mi odradziły, że jest mało praktyczne,zwłaszcza wanienka,która jest b.mała. Ale i tak mi się podobaMalinowa piękne ciuszki
reklama
maggie ja nawet uwagi nie zwróciłam na te wanienki, bo ich mogłoby tam nie być; chodzi strikte o stojący przewijak z miejscem na jakieś kosmetyki.
oli właśnie nie wiem czy takie przewijaki nadają się na turystyczne, z pewnością zapytam o to w sklepie. Ja sobie upatrzyłam takie łóżeczko szerokie na prawie 70 cm, żeby dłużej posłużyło maluchowi. Tylko nie wiem jak z materacem, ale to się będę później martwić
Żadna mama nie ma takiego przewijaka?;-)
oli właśnie nie wiem czy takie przewijaki nadają się na turystyczne, z pewnością zapytam o to w sklepie. Ja sobie upatrzyłam takie łóżeczko szerokie na prawie 70 cm, żeby dłużej posłużyło maluchowi. Tylko nie wiem jak z materacem, ale to się będę później martwić
Żadna mama nie ma takiego przewijaka?;-)
Podziel się: