reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Ja mam nazieję,żę dzieć pokarze 31go co tam ma, ponieważ bardzo mało uniseksów znalazłam w ładnych kolorach. Nie uśmiecha mi się kupować ubranek w mdłych kolorach :no:
Malinowa śliczne ciuszki :-)

malinowa - fajne:-)

maggie78 - a wiec jezeli chodzi o wózek 4rider a dokładnie os pacerówke to fakt nie nalezy do największych ale tez nie jest mała. Jak zauwazyłam to w wiekszości nowe modele rózych marek nie mają jakoś dużych spacerówek jak może kiedyś. Kolezanka jest bardzo zadowolona

Malinowa piękne ciuszki:tak:

A ja Was znów proszę o radę. Chodzi o przewijak. JAki będzie dobry?
CAM NUVOLA WANIENKA PRZEWIJAK KOMODA 4 KOLORY (1519738354) - Aukcje internetowe Allegro
Czy to jest sensowne? Już wiem, że te z łóżeczek turystycznych w większości do niczego się nie nadają i myślałam o takim wolno stojącym, co o nim powiecie, a może macie jakieś sprawdzone?
karolaola super ten przewijak, jakbym miała miejsce to bym kupiła właśnie wolnostojący. Ja mam taki po prostu taki Przewijak, nadstawka CEBA 70/50 cm -różne kolory (1498732090) - Aukcje internetowe Allegro ale też mam łóżeczko drewniane, a nie wiem czy ten się nadaje na turystyczne. Jak masz miejsce to śmiało ;-)

Malinowa piękne ciuszki:tak:

A ja Was znów proszę o radę. Chodzi o przewijak. JAki będzie dobry?
CAM NUVOLA WANIENKA PRZEWIJAK KOMODA 4 KOLORY (1519738354) - Aukcje internetowe Allegro
Czy to jest sensowne? Już wiem, że te z łóżeczek turystycznych w większości do niczego się nie nadają i myślałam o takim wolno stojącym, co o nim powiecie, a może macie jakieś sprawdzone?
karolaola tez chciałam coś takiego kupic ale bardziej doświadczone mamy mi odradziły, że jest mało praktyczne,zwłaszcza wanienka,która jest b.mała. Ale i tak mi się podoba:)

reklama
maggie ja nawet uwagi nie zwróciłam na te wanienki, bo ich mogłoby tam nie być; chodzi strikte o stojący przewijak z miejscem na jakieś kosmetyki.
oli właśnie nie wiem czy takie przewijaki nadają się na turystyczne, z pewnością zapytam o to w sklepie. Ja sobie upatrzyłam takie łóżeczko szerokie na prawie 70 cm, żeby dłużej posłużyło maluchowi. Tylko nie wiem jak z materacem, ale to się będę później martwić;)

Żadna mama nie ma takiego przewijaka?;-)

Do góry