reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Mate wesoła farme kupilam nie caly rok temu bratanicy, bratowa chwalila ja. W auchan zaplacilam za nia ok 60zl, jak masz u siebie w miescie c.h. to zobacz moze maja akurat w promocji.

reklama
taycia, a może skoro wsyztskie Ci się podobają weź pod uwagę, która ma największą średnicę. Mi osobiście podoba się wesoła farma i mleczna kraina, bo ja takie beżowe kolory uwielbiam.

A ja dostałam hopla, codziennie licytuję ciuszki na all, nie mogę się powstrzymać:-D ale muszę przystopować:confused2:

z pierwszego linka są najlepsze dla niemowlaków(zwłaszcza pierwsze wzory). Niemowlę widzi jaskrawe/ kontrastowe kolory. Te dwie pozostałe są dla naszego oka miłe, ale nie specjalnie jest coś, co będzie się wyróżniać i zainteresuje maleństwo.
Często w poradnikach kładzie się nacisk na to, żeby wybierać zabawi z żywymi kolorami, a nie pastelowymi.

Dziękuję Dziewczyny za pomoc :-) ale ja nadal w kropce. Ta farma jest fajna i widzę,że przeważa w głosach.. mi się znowu podoba ta beżowa :/ chciałabym sprawdzić Auchan,ale nie ma mnie w Pl,więc zostało tylko allegro. Dzięki raz jeszcze :-D

taycia, moim zdaniem ta beżowa w ogóle odpada, zero tam kolorów, a w końcu najbardziej ma się podobać maleństwu;-) Też wybrałabym tą z farmą.

Chociaż w tej z farmą też kolorów nie za wiele. Rzeczywiście kolorystycznie to najciekawsze są te z I linka, ale mam wątpliwości co do jakości ich wykonania..

Tak, beżowa na pewno odpadnie,bo kolorowa nie jest , chociaż mi się podoba...
Może poszukam jeszcze jakiś :-D
Dzięki Szuszu :-D

Witam

mam do sprzedania matę edukacyjną tiny love małpia wyspa oraz karuzelę tiny love wyspa marzeń
obie w świetnym stanie, po moim synku, który matą interesował się góra 3 tygodnie a karuzela jak to karuzela grała nad łóżeczkiem i nikt jej nie dotykał więc też jest w swietnym stanie
gdyby ktoś był zainteresowany proszę o wiadomość na pirva
przesle zdjecia i podam cene
mama Hani i Tymoteuszka

reklama
Do góry