reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

mucha_nie_siada nie wiedziałam ze w InterMarche sa ... wiec będę musiała wybrać sie do Pszczyny i oblukac co i jak:-) ,

oli ja tez mysle nad tym zestawem bo cena wydaje sie byc kuszaca ale zanim zamowie an allegro sprawdze czy w InterMarche w Pszczynie maja takie zestawy:-)

reklama
Monila właśnie zapytałam czy można zamówić za pobraniem :-D, także jak wypróbuję sprzedającego to dam znać. Obliczyłam, że wychodzi ok 12 zł za butelkę bez smoczka :szok:, chyba nawet w Inter... nie ma takiej ceny :-)

Oli, cena jest faktycznie dobra, ale skale są tłoczone - nie polecam. Chyba, że masz markera i trochę wytrwałości, żeby sobie zaznaczać poziom co jakiś czas (a nie wygląda już to tak fajnie;) )

oli oki wypróbuj i daj znac jaki jest sprzedawca.. haha bo ja mam na nich pecha :-) no 12zł za buteke to naprawdę żadne pieniądze boirac pod uwagę firmę...

Oli, cena jest faktycznie dobra, ale skale są tłoczone - nie polecam. Chyba, że masz markera i trochę wytrwałości, żeby sobie zaznaczać poziom co jakiś czas (a nie wygląda już to tak fajnie;) )

dzięki, mam dobre oczy i dużo cierpliwości ;-) także dam radę , bardziej mi się podobają z tą skalą. Jak coś to wrócę do Aventu

DZIĘKI DZIEWCZYNY-na allegro właśnie widziałam ,są przeróżniaste.Jak pojade na prenatalne do Szczecina to wskocze do intermarche i oblukam i w smyku tez sprawdzę szczególnie chodzi mi o te małe antykolkowe

Właśnie godzinkę temu przyszła moja super BIG!!!!!PAKA z ciuszkami które zamawiałam na allegro:-).W środę w nocy wygrałam aukcję w czwartek wysłała kobitka paczkę a dziś w piątek już jest u mnie :-)
Ciuszki są super i tak dużo ,że musze robić miejsce w komodzie -matko gdzie ja to pomieszczę :crazy:
a jeszcze te które wcześniej kupiłam :laugh2:Część ciuszków jest nowa i w bardzo dobrym stanie ale są jednak i ciuszki w dobrym stanie choć na aukcji nie było o takich mowy ale i tak są fajowe i mimo wszystko opłacało sie kupić za te pieniądze-zrobiłam dobry interes:tak:
a i jeszcze dostałam w gratisie kombinezonik jesienny superaśny:happy:

Ostatnia edycja:
LANA zazdroszczę, choć ja wczoraj zrobiłam takie mini zakupy i też czekam z niecierpliwością na pakę;)

Chciałam sie Was poradzić, bo pojęcia nie mam zupełnie. Jaki rozmiar moga mieć nasze maluszki koło października, listopada? Myślę właśnie o kombinezonie, ale nie mam zielonego pojęcia w jakim rozmiarze oscylować. Wiem, że tego się nie przewidzi, ale może mamy mające dzieciaczki powiedzą ile im przybyło w 3 miesiące?:-D

Te butelki Temmy coś tam są takie dobre?

Bo ja mam kilka aventu po filipie i chyba nie będę kupować innych.

Karolalola, dziecko dziecku nierówne. Mój jak się urodził miał 50 cm, więc po 3 ubranka na 56-62 (zależy od firmy), ale są dzieci dużo większe. :tak:

reklama
Moj jak sie urodzil mial 59 cm wiec pazdziernik listopad to juz bylo 68/74 w wiekszym mozna wiecej ubrac pod spod w razie czego no i na troche dluzej starczy bo na poczatku to strasznie szybko wyrastaja.

Do góry