reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

karolaola ja będę kupowała kombinezon na 68 pewnie.
asiacur ja tylko dlatego timmy toppee, że mi się podobają. Poprzednio miałam aventu bardzo byłam zadowolona, a teraz chciałam coś nowego ;-)

reklama
asiacur mi te butelki timmy toppee sie bardzo podobają:-) i słyszałam od kolezanek ze sa bardzo dobre:-)

Dzięki dziewczyny;) Bo ja właśnie na all przeglądałam używane i idzie naprawdę w super stanie już za około 30zł kupić więc planuję tam polować. A powiedzcie mi czy Wy używane ciuszki to sporadycznie kupujecie/ kupywać będziecie. Bo jak jak coś sobie upatrzę to najpierw w używanych na all szukam. Wydaje mi się, że tam to bardziej zróżnicowane jest i naparwdę lubię tam szperać...

karolaola ja ostatnio kupiłam śliczny pajacyk dla maluszka na allegro i wyszło mnie to razem z przesyłka z 10Zl :-) jak cos jest tanie i fajne to czemu nie kupić używane można:-)tez uwielbiam szperac po allegro ... własnie to robie:-D

karolaola ja na allegro kupuję, kurtki, spodnie, swetry. Nie kupuję body i rajtuzek jakoś te rzeczy może dlatego że blisko ciałka wolę nowe. Synkowi bardzo dużo fajnych, markowych rzeczy kupiłam

własnie odebrałam pajacyk zamawiany.. kobitka dołączyła w gratisie śliczne różowe skarpetusie ;) wiec zwracam honor tej pani hihhi ;)

reklama
Do góry