reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

niestety mąż zbladł na widok tych oczopląsowych kolorów żyrafowego wózka- ale doszliśmy do kompromisu- poprosimy o brązową ramę a nie żółtą- to aż tak po oczach bić nie będzie :-D także postanowione :tak:

reklama
Marcelinaa No proszę i już powoli całą wyprawkę będziesz miała;) super! Ja jeszcze nic nie mam, ale już niedługo. Ale wózia jeszcze nie kupujesz?

oj nie kochana.. ja mam wyprawkę całą ale zlinkowaną heheh wciąż mam remont w domu i to on chłonie pieniążki.
Wózek moze mi teście kupią za 2 tyg.
Ja z tych - szczęśliwych synowych- w przeciwieństwie do "biedaczek" z bb wątku o teściach.
Założyli się o płeć i wózek kupuje dla wnuka teść a dla wnuczki teściowa.
19 idę na USG jak coś będzie widać, to kupią wózek hehehe

Teściowie szaleją;) to fajnie masz. Ja w sumie też nie moge narzekać, ale co nieco bym do tego wątku dopisała;)
A jeśli mogę doradzić to zakup wózka zostawcie sobie na koniec, bo niepotrzebnie będzie gwarancja leciała, a to jednak 5 miesięcy, może (ale oby nie) się przydać.
Ja przynajmniej właśnie tak zdecydowałam:tak:

nadzieja! ja mam nadzieję;), że bez krzesełka się obejdzie, choć nie wiem.

Nam teść też kupił wózek 3w1 :-). Trochę była walka bo moi rodzice też chcieli kupić, podobno jest taki zwyczaj u nas, że dziadki powinni dać na wózek :-). Mi się ten zwyczaj podoba ;-)

nadzieja zwróć uwagę jak będziesz kupować leżaczek Bright Starts my co prawda mieliśmy inny, ale użyty był 2 razy tylko, bo jakoś był źle skonstruowany i małemu się drut w dupkę wbijał, po za tym był nie stabilny.

nam się krzesełko przydaje do karmienia, Piotrek lubi jak jemy razem i on z nami przy stole :-)

od 15 marca w Selgrosie (przynajmniej Wroclawskim) tez leżaczek bedzie za 207 zł czyli troche taniej niz na allegro...może któras skorzysta...ja się zastanaiwma :)

1484770391

Dziewczynki a ja wczoraj na allegro kupiłam extra pake nowych z metkami angielskich ciuszków i w bardzo dobrym stanie dla mojego maleństwa z kosztami wysyłki za 500zł.i jest ich aż 66 szt.więc prawie całą wyprawkę przynajmniej z ciuszków mam z głowy na kilka miesięcy bo rozmiar od 0 do 6 mieś.Ciuszki są piękne i jest tam też piękny śpiworek do łóżeczka :-).Jak przeliczyłam ile tak mniej więcej musiałabym zapłacić za te ciuszki tak już nawet zaniżałam koszta to wyszło mi 1500zł.:szok:czyli 1000 w kieszeni:-).Przesyłam wam stronkę z aukcji :
**0-3-6 Mały KRÓLEWICZ 66szt WIOSNA BCM Łap okazje (1484630136) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
LANA śliczne te ciuszki:)

Ja stwierdziłam ,że na razie nie będę kupować żadnych ciuszków. Część nowych już dostałam od kuzynki, 3 koleżanki które rodziły w zeszły, roku tez mają coś dla mnie więc poczekam do czerwca i zobaczę co uzbieram i wtedy coś ewentualnie dokupię. A w czerwcu przeceny:)

Do góry