reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Monila 5 piętro bez windy ??? :szok: współczuje. Może Ty masz już na oku wózek idealny do naszych warunków mieszkaniowych.
Ja boje się tez trzymać wózka w wózkowni bo w mnie w bloku mieszka niestety taki pan złomiarz/menel który lubi sobie pozapraszać kolegów swojego pokroju i nie ukrywam ze jakby mi zginął wózek to pierwsze co to o nich bym pomyślała bo pewnie gdzieś by go obalili za kilka flaszek.

Marcelinaa tylko mi się wydaje, że metalowe to i bardziej wytrzymałe,a plastikowe to złamią się hahah:-D ale tak jak mówisz oby dwa są do 18 kg więc pewnie daja radę;)

LANA ooo ściągana tapicerka to duży plus. Myślę, że prędzej czy później któraś mama nakieruje nas na właściwe tory:)

Ja już nawet o wózku nie chcę myśleć. Niedawno miałam 3 dniowe lawirowania po stronkach z wózkami i mam dość. Wprawdzie wyklarowały się moje typy, ale narazie PASUJE;)

meilaaa no niestety nie mam na oku żadnego wózka na nasze warunki... ale myślę ze coś znajdziemy;) jesli chodzi o sasiadow no to nie zaciekawie masz... ja nie mam żadnego menela w klatce ale za to 2 pietra niżej mam parę bardzo rozrywkowa która robi imprezy od rana do rana i od poniedziałku do poniedziałku...a czasami cały dzien jest cisza a np o 5 nad ranem zaczynaja imprezowac i głosno grac... a sprzęt maja tak mocny do grania ze u mnie slychac tak jakbyś pościła głośno telewizor w drugim pokoju... póki nie ma dziecka to jakos daje rade ale nie wyobrazam sobie jak to bedzie z malym dzieckiem..niestety sasiedzi nie daja sobie z nim i rady spoldzielnia pogrozila im ze dostana nakaz eksmisji jak sie nie uspokoja ale to nic nie daje... a policji to nawet drzwi nie otweiraja bo pewnie nie słysza skoro muzyka gra na cały blok

kapitalny ten bujaczek...sa wibracje...i moze byc rózny poziom ...i stoi i sie buja o taki mnie chodzilo super

reklama
Do góry