reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

ja tylko czytałam o tym w jakimś mamowym pisemku (te sternteller ale jak patrzę to ta owieczka wydaje mi się jeszcze fajniesza) i wydaje mi się bardzo fajnym pomysłem. Moja siostra zapowiedziała Karolci taki prezent ale póki co nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć.

reklama
Marcelina ja też się zastanawiałamnad kupnem czegoś takiego - jak dla mnie dużo chcą za taką zabawkę, jak nie wiadomo czy to się sprawdzi w ogóle. ale nam się poszczęściło i dostałam taką *K* STERNTALER Imitująca bicie serca Osiołek Emmi (1723533881) - Aukcje internetowe Allegro po mojej chrześnicy, u nich się nie sprawdziło - ale to może też dlatego że dostała tą zabawkę jak miała już 2 miesiące- u nas może się sprawdzi jak będzie od pierwszych dni życia. ale 100 zł bym nie dała żeby sprawdzić czy zadziała uspakajająco na dziecko.

wiesz co... tylko że właśnie te zabawki kosztują na allegro 99 zł i mają tylko bicie serca (właśnie je oglądałam *K* STERNTALER Żółwik Sammy z bijącym sercem (1709222696) - Aukcje internetowe Allegro ) a ta owieczka za 78 zł ma i bicie serca i szum wody i inne takie.. dlatego chyba jednak bardziej skłonie się ku niej.. są jeszcze fajne- koleżanka ma FISHER PRICE PRZYTULANKA KONIK MORSKI GRA M8581 (1728404455) - Aukcje internetowe Allegro ale to "tylko" melodyjka..
bardziej się bym zastanawiała, czy wziąć małą owieczkę czy dużą- bo mała może faktycznie do wózka i samochodu bardziej praktyczna... i sama nie wiem..
A ten konik fishera akurat u mojej koleżanki się bardzo sprawdził i młody przy nim zasypia.. więc w sumie, wszystko na pewno kwestia osobnicza..

Yupii :-) właśnie przyszedł materacyk z Ladybird co zamówiłam... :-D hurra :-D już się bałam,że mam pecha,ale nie... jest już :-) dzisiaj jedziemy kupić wanienkę i monitor oddechu i to będzie na tyle :-D
Marcelinaa - jestem za owieczką i tą mniejszą,bo tak jak mówisz...zawsze można wziąć do wózka :-) fajna sprawa z tą maskotką :-)

Marcelina jakbym ja kupowała to też zabawkę która ma coś wiecej niż bicie serca - a te akurat co ja pokazałam to są najbardziej rozreklamowane w gazetach dla przyszlych mam wiec stad może ich popularność bo cena odstrasza.

:) no to chyba się zdecyduję na Śpiąca Owieczka w podróży 4 odgłosy, Cloud B (1712073977) - Aukcje internetowe Allegro chociaż ona nie ma bicia serca buuuuu a jednak mi na tym (nie wiem czemu) zależy..
Pewnie bym tak nie szalała, gdyby nie to, że dziś przyjaciółka zmusiła mnie do wyrażenia zgody heeh na zakup karuzeli dla Pindzi (już mi i tak mate kupiła i mi wystarczająco głupio) więc mogę "sobie pozwolić" na taką maskotkę ..

Marcelinaa-świetna ta zabawka- moje bliskie 2 koleżanki urodziły właśnie i fajnie byłoby coś takiego na prezent kupić. A jak się zdecydujesz i kupisz dasz mi znać jak to widzisz, jak ci się podoba? Bo czy się sprawdzi to jeszcze dużo czasu:)

szkoda że nie ma 2 w1- wtedy bym bez zastanowienia kupiła. Jak byłam mała mama mnie usypiała przy włączonym odkurzaczu albo suszarce i wtedy spałam ja ta lala. Wiele dzieci to uspokaja. Do tej pory nogi mi miękną jak słyszę rano suszarkę:D

reklama
Do góry