reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

gabina -super ta wanienka :-)
Taycia -mam nadzieję kochana ,że w końcu dostaniesz swój materacyk -trzymam kciuki .Dobrze ,że chociaż sytuacja się wyjaśniła :tak:.
Mam do zakupu jeszcze tylko snuzę halo i muszę jakąś upolować na allegro-ceny też zabijają .Piszecie o torbach to ja zaprezentuje swoją od kompletu z wózkiem jak dla mnie jest wypasiona ma wszystko co potrzebowałam i tysiące kieszonek i przegródek.Ma przewijak,opakowanie termoizolacyjne ,przegródkę na smoczek :szok: i jest wielkością w sam raz nie za duża bardzo zgrabna i świetnie wykonana -taka dopracowana.Córa naliczyła wszystkich kieszonek i przegródek 24 szt.:-)

DSC01172.jpgDSC01177.jpgDSC01175.jpgDSC01173.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Taycia może lepiej aby ten debilny facet oddała Ci kasę za ten materacyk bo kręci na maxa za każdym razem mówi co innego

Taycia współczuje przebojów z tym gościem...... oby ci oddał ta kasę....

Ja też mam nieciekawie , zamówiłam łóżeczko z całą wyprawką od gościa z allegro, zapłaciłam przelewem odrazu, a tam się okazuje że trzeba czekać niby 14 dni roboczych, czyli bez weekendów i świąt, w sumie wychodzi prawie miesiąc , bo tak ludzie czekają patrząc po komentarzach.... do tego musiałam 3 razy pisać do niego czy pieniądze doszły i czy wszystko z zamówieniem jest ok, bo nie raczył odpisać, a żeby się dodzwonić to już w ogóle inna bajka, telefon bez przerwy wyłączony...... szok... minęły dziś 2 tygodnie, także podejrzewam że łóżeczko przyjdzie za kolejne dwa........

O matko! diewczyny ale pechowo trafiłyście na tym allegro. Współczuję.
Taycia,ja tez bym barała kase za ten materac i niech spada na bambus ten głupi facet!

Marzenixx ja też nie mam łóżeczka, tzn mam ale mąz musi pomalować więc obawiam się,że to będzie trwać więcej niż 14 dni roboczych...

reklama
Do góry