reklama
T
taycia
Gość
A u mnie nadal materacyka brak. Koleś przyznał się,że dał mi zły numer przesyłki i ,że jakkolwiek wysłał ten materacyk tak dzisiaj do niego wrócił!!!!!!!!
Zapytał się mnie co robić,więc odrzekłam,że chcę pieniądze z powrotem,a on zaznaczył na ebay'u,że przesyłka wysłana dzisiaj... no kurka no!!! idiota ... i znowu będę czekać tydzień czy dojdzie, czy nie.... szkoda nerwów normalnie
Zapytał się mnie co robić,więc odrzekłam,że chcę pieniądze z powrotem,a on zaznaczył na ebay'u,że przesyłka wysłana dzisiaj... no kurka no!!! idiota ... i znowu będę czekać tydzień czy dojdzie, czy nie.... szkoda nerwów normalnie
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
maggie, mam ale jest w ryj droga. No ale kupiłabym ją drugi raz, bo nie ma żadnych szmerów. A przy okazji jest mega czuła (co można regulować).
maggie, mam ale jest w ryj droga. No ale kupiłabym ją drugi raz, bo nie ma żadnych szmerów. A przy okazji jest mega czuła (co można regulować).
może jakiś link???:-)
mucha_nie_siada
ecchhhh miałam nadzieję, że cena zniechęci.. i nie będę musiała iść sprawdzić model . iiiiiiiiiiiiiidddeeee ;-)
mucha_nie_siada
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Philips Avent scd510.
Chyba se k... jaja robią, że przez 7 miesięcy cena spadła z prawie 400 do takiej :-O :-O.
Nawet przyoszczędziłam i kupiłam powystawową za tyle, co teraz kosztuje nówka polska (dałam jakieś 210). PFFFFFFFFFFFF!
Philips Avent scd510.
Chyba se k... jaja robią, że przez 7 miesięcy cena spadła z prawie 400 do takiej :-O :-O.
Nawet przyoszczędziłam i kupiłam powystawową za tyle, co teraz kosztuje nówka polska (dałam jakieś 210). PFFFFFFFFFFFF!
reklama
mucha_nie_siada
no bo te 'tańsze' sprowadzają z Anglii i dają adaptery najczęściej. A te droższe są z Polskiego rynku.
Podziel się: