reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
maggie78 torba super i nie kosztuje az tak duzo, ja mam od wózka więc nie będę wydawała kasy, której teraz potrzebuje, ale gdybym nie miala to kupiłabym taka. Co do smoczków to ja kupilam dwa, z Lovi i z Tommee tippee, roznia sie i nie wiem ktora firme wybierze moj maluch. smoczki sa w kazdej aptece, wiec poxniej mozna dokupic bez problemu, a czytalam na necie opinie dziewczyn ktorych dzieci wyprobowaly kilka firm nim trafily na tego ulubionego.

Ostatnia edycja:
o właśnie właśnie.

Kiedyś pisałyście o przydatności smoczka i konieczności używania...
Moja Li nie dostała smoczka w szpitalu (nawet na to nie wpadłam żeby wziąć:D). I potem nie chciała, cycka nie traktowała jako smoczka, butelkę wypluwała (i nadal tak robi) jak się tylko naje/napije. Nie usypia przy butelce, no chyba że wieczorem po kąpieli jak jest MEGA zmęczona to przymyka oczy, nie ssie palucha, nie domaga się żadnych ciągutków do buzi. Także myślę, że nie każde dziecko potrzebuje tego smoczka, a i ja Lilkę wolę bez bo się więcej śmieje, bo więcej gaworzy i mogę od maleńkości podziwiać jej minki:-).

maggie, no to tak. Ja też teraz kupiłam smoczki, bo nie uważam że każde dziecko może się bez niego obyć (zresztą sama.. uwaga uwaga używałam smoczka do 7 roku życia i rodzice mnie zmusili żebym wyrzuciła 1 września jak szłam do 1 klasy bo przecież byłam TAKA DUŻA:| :-D A tak jak mi tylko zabrali na chwilę to była awantura..) ale chyba wmuszać też nie trzeba;-)

reklama
maggie-torba super-naprawdę fajna :-),ja będę miała przy wózku więc problem z głowy,a co do smoków to kupiłam 2szt.ale jakieś za duże mi się wydaja a niby od 0-6m. muszę kupić jeszcze mniejszy taki od 0-3m.i najlepiej jak upoluje takiego o anatomicznym kształcie cycucha:tak:.

Do góry