reklama
LANA
Fanka BB :)
maggie78-tak ja mam firmy "aruś" ale to te same wzory myślę ,że też ten sam gatunek
taycia-gatunkowo wygląda na dobrą naprawdę ładnie się prezentuje -ja brałam 2 komplety 3-częściowe (poszwa na kołderke ,na podusie i owijacz na szczebelki)dodatkowo dokupiłam 2 niebieskie bawełniane z gumką prześcieradełka.Jedna pościel lekko mnie rozczarowała a raczej jej kolor bo kupowałam jeszcze jedną w misie której nie ma ten aukcji na której Ty kupujesz i miała bardzo silny niebieski kolorek a w rzeczywistości przyszła blado niebieska ale króliki są piękne
Dzisiaj po wizycie u gina byłam z mężusiem i córą w biedronce i dokupiłam tą mega wielką pake pamperków od 3-6kg. 156 szt. za 39,99.
taycia-gatunkowo wygląda na dobrą naprawdę ładnie się prezentuje -ja brałam 2 komplety 3-częściowe (poszwa na kołderke ,na podusie i owijacz na szczebelki)dodatkowo dokupiłam 2 niebieskie bawełniane z gumką prześcieradełka.Jedna pościel lekko mnie rozczarowała a raczej jej kolor bo kupowałam jeszcze jedną w misie której nie ma ten aukcji na której Ty kupujesz i miała bardzo silny niebieski kolorek a w rzeczywistości przyszła blado niebieska ale króliki są piękne
Dzisiaj po wizycie u gina byłam z mężusiem i córą w biedronce i dokupiłam tą mega wielką pake pamperków od 3-6kg. 156 szt. za 39,99.
LANA
tak Devi ja już 2 tyg.temu kupiłam jedną paczkę taką 78 szt.i otworzyłam wyglądem są takie jak orginalne pampersy bardzo cieniutkie ,kolorowe i mają falbanki z gumeczkami -czytałam bardzo dużo opini na necie przed ich kupnem i wszyscy twierdzą ,że są super więc teraz dlatego zakupiłam jeszcze tą wielką promocyjną mega pakeLANA- kupilas te biedronkowe pampki?? Otworzyłaś już paczke?? Myslisz ze sa ok??
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Przyszła do mnie poduszka, którą zamawiałam i to jak szybko w czwartek zamówiłam a dzis już jest:-)
Musze powiedzieć że jestem zadowlona, bo kolor przyszedł ten co zamawiałam i juz popróbowałam leżenie na niej i naprawde supr wygodna:-)
Co prawda myślałam że ona jakaś bardziej zbita będzie ale jest ok, właśnie ściągam pokrowieć żeby wyprać i juz dziś zamierzam na niej spać
Polecam :-)
ANTYALERGICZNA PODUSZKA DO KARMIENIA 170cm OKAZJA (1633251502) - Aukcje internetowe Allegro
Musze powiedzieć że jestem zadowlona, bo kolor przyszedł ten co zamawiałam i juz popróbowałam leżenie na niej i naprawde supr wygodna:-)
Co prawda myślałam że ona jakaś bardziej zbita będzie ale jest ok, właśnie ściągam pokrowieć żeby wyprać i juz dziś zamierzam na niej spać
Polecam :-)
ANTYALERGICZNA PODUSZKA DO KARMIENIA 170cm OKAZJA (1633251502) - Aukcje internetowe Allegro
Marcelinaa
noo to sie cieszę.. jak mnie jakaś niepotrzebna kasa wpadnie to se kupię hehe
korzystając z chwili rozglądam się za materacami lateksowymi.. i na razie jestem ogłupiała..czasem się różnią 60 zł ale nie wiadomo czemu.. i teraz weź wybierz i bądź mądra
MATERAC LATEKSOWY HEVEA 120X60CM 3 RODZAJE NOWOSC (1625308948) - Aukcje internetowe Allegro
BABY LINE materac lateksowy 120x60 MATERACE HIT (1628858747) - Aukcje internetowe Allegro
Materac Ankara Lateks 60x120 materace PRODUCENT!!! (1621128566) - Aukcje internetowe Allegro
korzystając z chwili rozglądam się za materacami lateksowymi.. i na razie jestem ogłupiała..czasem się różnią 60 zł ale nie wiadomo czemu.. i teraz weź wybierz i bądź mądra
MATERAC LATEKSOWY HEVEA 120X60CM 3 RODZAJE NOWOSC (1625308948) - Aukcje internetowe Allegro
BABY LINE materac lateksowy 120x60 MATERACE HIT (1628858747) - Aukcje internetowe Allegro
Materac Ankara Lateks 60x120 materace PRODUCENT!!! (1621128566) - Aukcje internetowe Allegro
biedroneczka1980
Nie wiem czy się przyda, ale znalazlam ranking konsumencki ale z 2007 na temat pieluszek.
Federacja Konsument]Federacja Konsument
[URL]http://www.federacja-konsumentow.org.pl/story.php?story=503
Federacja Konsument]Federacja Konsument
[URL]http://www.federacja-konsumentow.org.pl/story.php?story=503
Ostatnia edycja:
biedroneczka1980
Dodam juz oddzielnie że najlepiej nie kupowac odrazu hurtowych ilości pieluszek z jednej firmy, bo kazde dziecko jest inne i czasami zdaza sie ze to co jednemu pasuje drugiemu juz nie bo np uczula czy odparza, albo uwiera czy niepasuje tak jak inne, na wszelki wypadek miec mniejsze ilości (a kilku) by wyprobowac i potem ewentualnie zmieniac
reklama
Oli.B
a ja dziś dostałam przesyłkę z POJEMNIK na 2 SMOCZKI (turqoise) RED CASTLE 5 kol (1633399748) - Aukcje internetowe Allegro super :-), śliczny pojemnik
Podziel się: