reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Lana a Ty nie kupiłaś pościeli Aruś??

Taycia śliczna. Ja mam 1 niebieską i drugą chcę też kupić taką neutralną.

Tylko w ogóle zastanawiam się czy to teraz kupować bo przecież na początku nie będę jej używać...

reklama
taycia- ja tez z tej serii kupie pościel ale najprawdopodobniej z dinusiami:)
flower- pokaż jakie łózeczko zamowiliscie:)

maggie78-tak ja mam firmy "aruś" ale to te same wzory myślę ,że też ten sam gatunek :tak:
taycia-gatunkowo wygląda na dobrą naprawdę ładnie się prezentuje -ja brałam 2 komplety 3-częściowe (poszwa na kołderke ,na podusie i owijacz na szczebelki)dodatkowo dokupiłam 2 niebieskie bawełniane z gumką prześcieradełka.Jedna pościel lekko mnie rozczarowała a raczej jej kolor bo kupowałam jeszcze jedną w misie której nie ma ten aukcji na której Ty kupujesz i miała bardzo silny niebieski kolorek a w rzeczywistości przyszła blado niebieska ale króliki są piękne:tak:
Dzisiaj po wizycie u gina byłam z mężusiem i córą w biedronce i dokupiłam tą mega wielką pake pamperków od 3-6kg. 156 szt. za 39,99.

LANA- kupilas te biedronkowe pampki?? Otworzyłaś już paczke?? Myslisz ze sa ok??
tak Devi ja już 2 tyg.temu kupiłam jedną paczkę taką 78 szt.i otworzyłam wyglądem są takie jak orginalne pampersy bardzo cieniutkie ,kolorowe i mają falbanki z gumeczkami -czytałam bardzo dużo opini na necie przed ich kupnem i wszyscy twierdzą ,że są super więc teraz dlatego zakupiłam jeszcze tą wielką promocyjną mega pake:tak:

Przyszła do mnie poduszka, którą zamawiałam :tak: i to jak szybko :tak:w czwartek zamówiłam a dzis już jest:-)
Musze powiedzieć że jestem zadowlona, bo kolor przyszedł ten co zamawiałam i juz popróbowałam leżenie na niej i naprawde supr wygodna:-)
Co prawda myślałam że ona jakaś bardziej zbita będzie ale jest ok, właśnie ściągam pokrowieć żeby wyprać i juz dziś zamierzam na niej spać:cool:
Polecam :-)
ANTYALERGICZNA PODUSZKA DO KARMIENIA 170cm OKAZJA (1633251502) - Aukcje internetowe Allegro

noo to sie cieszę.. jak mnie jakaś niepotrzebna kasa wpadnie to se kupię hehe

korzystając z chwili rozglądam się za materacami lateksowymi.. i na razie jestem ogłupiała..czasem się różnią 60 zł ale nie wiadomo czemu.. i teraz weź wybierz i bądź mądra

MATERAC LATEKSOWY HEVEA 120X60CM 3 RODZAJE NOWOSC (1625308948) - Aukcje internetowe Allegro

BABY LINE materac lateksowy 120x60 MATERACE HIT (1628858747) - Aukcje internetowe Allegro

Materac Ankara Lateks 60x120 materace PRODUCENT!!! (1621128566) - Aukcje internetowe Allegro

Dodam juz oddzielnie że najlepiej nie kupowac odrazu hurtowych ilości pieluszek z jednej firmy, bo kazde dziecko jest inne i czasami zdaza sie ze to co jednemu pasuje drugiemu juz nie bo np uczula czy odparza, albo uwiera czy niepasuje tak jak inne, na wszelki wypadek miec mniejsze ilości (a kilku) by wyprobowac i potem ewentualnie zmieniac

reklama
Do góry