reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
My na pierwsze zakupki wybieramy się po 10 czerwca. Na razie mamy dwie rzeczy. Moja mama tydzieńtemu śliczny kocyk jest na nim i niebieski i różowy (bo jeszcze nie wiedzieliśmy co będzie) Już się nie mogę doczekać zakupów :-)

A ja wrócę do staników. Polecam ten:
BIUSTONOSZ matka karmiąca KORONKA NATURANA 87703 (1596672959) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Jest naprawdę dobry i w rozsądnej cenie, ale nie na allegro. Kupiłam dziś w świecie dziecka na Targówku (vis a vis Ikea) za 33zł.
Stanik jest na fiszbinach, dobrze przylega i pod biustem i do biustu. Mieli wszystkie rozmiary. W ogóle był wybór cyckonoszy i z tego co patrzę, tańsze niż na allegro, a tam ceny są raczej o wiele zawyżone.

reklama
nie no taycia-ja to normalnie wysiadam :-Dmy to faktycznie mamy dużo wspólnego ze sobą:tak: nawet pościel kupiłyśmy tej samej firmy tylko ja mam te niebieskie króliki i jeszcze jedną której nie ma na tej aukcji ale też taka sama gatunkowo

Hahahahahahaa :-D:-D:-D no widzisz :-) i jakie są? fajne? dobre? :-) króliczki są słodkie..ja chciałam zielone miodki albo ciuchcię niebieską,ale potem zdecydowałam się na kremowy :-)

Do góry