reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
noo to Wam powiem.. ,że z jednej strony czuję ulgę a z drugiej rozczarowanie.. bo część rzeczy od razu laduje w śmieciach
Oli.B
noo to Wam powiem.. ,że z jednej strony czuję ulgę a z drugiej rozczarowanie.. bo część rzeczy od razu laduje w śmieciach
o rany jaka szkoda :-(, a nie można odesłać :-(
Marcelinaa
no szkoda.. powiedzmy, że 70 % jest spoko.. reszta jest zniszczona, poplamiona, zmechacona.. cóż.. mam nauczkę..
Oddałabym Oli .. ale wiesz jak jest.. wiesz, czy Ci ktoś odda kasę? szarpać się teraz? no trudno..
Oddałabym Oli .. ale wiesz jak jest.. wiesz, czy Ci ktoś odda kasę? szarpać się teraz? no trudno..
Oli.B
no szkoda.. powiedzmy, że 70 % jest spoko.. reszta jest zniszczona, poplamiona, zmechacona.. cóż.. mam nauczkę..
No to wstaw negatywa, żeby ktoś się nie naciął ;-)
Marcelinaa
napisze uczciwie, że część owszem , wygląda jak noszona przez jedno dziecko ale reszta.. jak przez cały żłobek..
T
taycia
Gość
Kurde, ja też się nacięłam już 2 razy i koniec z zakupami używanych ubranek... teraz wyszukuję okazji i powiem Wam,że nieźle mi idzie. Np. ktoś kupił nowego pajacyka i sprzedaje za grosze...to się opłaca :-) trzeba tylko dobrze szukać :-)
reklama
Oli.B
Chyba trzeba mieć trochę szczęścia, bo ja mnóstwo rzeczy kupuję małemu i nigdy się nie nacięłam. Ale jeżeli chodzi o ubrania używane to mam dwie firmy, które kupuję: ZARA I NEXT. I nie kupuję takich rzeczy jak body, bo one nawet jak kupię nowe to po paru praniach są powyciągane. Ale spodnie, dżinsy kurtki, koszule, swetry...
Podziel się: