reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Marcelina ale masz robotę tyllleee ciuszków :tak:,japamiętam jak zamawiałam z allegro 66 szt. to to był taki ogromniasty karton wypełniony po brzegi :tak:

reklama
no szkoda.. powiedzmy, że 70 % jest spoko.. reszta jest zniszczona, poplamiona, zmechacona.. cóż.. mam nauczkę..

Oddałabym Oli .. ale wiesz jak jest.. wiesz, czy Ci ktoś odda kasę? szarpać się teraz? no trudno..

no szkoda.. powiedzmy, że 70 % jest spoko.. reszta jest zniszczona, poplamiona, zmechacona.. cóż.. mam nauczkę..

Oddałabym Oli .. ale wiesz jak jest.. wiesz, czy Ci ktoś odda kasę? szarpać się teraz? no trudno..

No to wstaw negatywa, żeby ktoś się nie naciął ;-)

Kurde, ja też się nacięłam już 2 razy i koniec z zakupami używanych ubranek... teraz wyszukuję okazji i powiem Wam,że nieźle mi idzie. Np. ktoś kupił nowego pajacyka i sprzedaje za grosze...to się opłaca :-) trzeba tylko dobrze szukać :-)

Ja tez pare razy kupilam na allegro niby "ekstra" okazje a pozniej sie okazalo ze tylko do zmywania podlogi sie nadaje. Niestety nie kazdy jest uczciwy zeby napisac o faktycznym stanie ubranek

reklama
Chyba trzeba mieć trochę szczęścia, bo ja mnóstwo rzeczy kupuję małemu i nigdy się nie nacięłam. Ale jeżeli chodzi o ubrania używane to mam dwie firmy, które kupuję: ZARA I NEXT. I nie kupuję takich rzeczy jak body, bo one nawet jak kupię nowe to po paru praniach są powyciągane. Ale spodnie, dżinsy kurtki, koszule, swetry...

Do góry