reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
zostało mi :

1 podgrzewacz do butelek 2 przewijak 3 butelki 4 pampersy 5 frida 6 termometr 7 klapki pod prysznic 8 maść do brodawek 9 smoczek 10 rożek 11 chusteczki 12 krzesełko do jedzenia 13 nosidełko 14 piżamy 15 materac 16 pościel x 2 17 wkład do pościeli 18 mleko 19 patyczki do uszu 20 gaziki 21 nożyczki 22 szczotka do włosów 23 śliniaki 24 spirytus 25 sól fizjo 26 szampon z zelem do mycia 27 krem 28 sudocrem 29 oliwka 30 płyn do kąpieli z oliwką 31 szczotka do mycia butelek 32 krem z filtrem

trochę dużo w mordę jeża

Marcelina - to nie jest wcale duzo :-) najwieksze czytaj najdroższe zakupy masz już za sobą a te to już sama przyjemność ;-) ja tez zrobiłam listę tego co mi brakuje i jeszcze trochę tego jest! ale np kupię oilatum soft i bede juz miala płyn do kapieli z oliwką i już kremu nie bede potrzebowac wiec 3w1 i mniej miejsca w łazience zajmie.
a krzesełko do jedzenia chyba można później kupić - jak już dziecko samo siedzi bez problemu?

reklama
to na pewno :) to taka lista pt "wszystko co pamiętam" heheh ale przeraża mnie, kupowanie tych dużych szpargałów jest zdecydowanie chyba przyjemniejsze/...

Do góry