reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
tak tylko mój nie wszystko miał nowe kupowane tylko też na allegro :-D

pierwszego przywiozłam w body z długim rękawkiem, w białych sztruksowych spodenkach takich bardzo cieniutkich i skarpetkach. Był czerwiec, ale deszcz padał. Nie przykrywałam go już niczym bo było duszno.

Teraz też kupię jakiś taki cienki komplecik ;-) np taki Buy Brown Dino Dungarees Set from the Next UK online shop

czyli mój komplecik się nada? BABALUNO KOMPLET BODY+OGRODNICZKI RÓŻ 62CM (1590736132) - Aukcje internetowe Allegro

Marcelinaa-ciuszki kupiłaś świetne a cena rewelka -za taką ilość to naprawdę Ci się zakup udał-gratuluję:-)Ciuszki na wyjście idealne :tak:
Mój synuś też ma juz na wyjście przygotowany zestawik
Wanienka składana naprawdę fajna -ale cena zabójcza:szok:.
Ja kupiłam wanienke ze stelarzem za 40zł.-w idealnym stanie,jeszcze z przyklejoną karteczką informacyjną na spodzie wanienki :-D
Mój synuś też ma juz na wyjście przygotowany zestawik :-)
DSC01087.jpg

Ja tez tak uwazam ze jest malo higieniczne to tesciowa skwitowala "to co ja wam radze to na wszystko mowicie nie"

reklama
aankaa84-tak jak napisała szuszu-gąbka to siedlisko smrodu i bakterii-niewypał totalny miałam z Córą 11 lat temu i pokilku tyg.wyrzuciłam.Tak jak pisałam wcześniej ja kupiłam zwykłą wanienke ze stelarzem i też zastanawiam się nad kupnem tego fotelika czy tam foczki:tak:

Do góry