reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Dziewczyny a co myslicie o zwyklej waniennce i do tego taki "fotelik" Foczka, fotelik do kąpieli do wanienki (1608609160) - Aukcje internetowe Allegro?? Tesiowa mowi zebysmy kupili taka gabeczke Gąbka antypoślizgowa do wanienki + 2gąbki (1610804022) - Aukcje internetowe Allegro tylko nie wiem czy to jest higieniczne.
Marcelinaa Lana i OliB super sa wasze ubranka na Wielkie Wyjscie.Za tydzień sie dowiem czy napewno w brzuszku zamieszkujue kobietka i kupie taki zestaw jak Marcelinaa

Taka foczka jest niezbyt dobra ponoć. Dziś ktoś wstawił fajny link z ddTVN a propo wanienek, obejrzyjcie koniecznie.
Ja mam zwykłą z mothercare

reklama
Oli.B-własnie obejżałam ten filmik TVN i wychodzi na to,że najzwyklejsza wanienka bez żadnych foczek ,profilowań itp. jest najlepsza czyli zakup u mnie jest na 5 :tak:.Ta składana i owszem ale tylko na wyjazdy bo jest malutka.Zwykłą wanienke na allegro można zakupić już nawet za 17zł.Na spód aby dzidzia sie nie ślizgała można położyć pieluszkę tetrową bo w sumie i tak bobasek jest podtrzymywany do połowy na ręce u rodzica

Przy moich dzieciach własnie ścieliłam pieluszkę do wanienki, z tym że jak sie Mati urodził to miałam już stojak do wanienki (wczesniej stawiałam na stole) i powiem, ze nie przeszkadzała mi ta pielucha. A jeszcze z początku wycierałam dzieci pieluchą flanelowa, dopiero wieksze w reczniki.
Na wyjście ze szpitala to mam przygotowany welurowy pajac, ale nie wiem czy nie bedzie za cieple to ubranko.

No dokładnie Lana, ja teraz bym kupiła taką właśnie za 17 zł. A tak mam najzwyklejszą, tylko za markę zapłaciłam ... Też starym sposobem kładłam pieluszkę tetrową. Jedynie czego żałuję że nie kupiłam wanienki nakładanej na wannę. żeby nie musieć się schylać. Miałam potem pożyczoną taką (bo z tej z mothercare) Piter szybko wyrósł i była ekstra. Np taką :
wanienka.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Oli.B-Ja kupiłam jeszcze stojak aby się nie schylać ,bo z moim kręgosłupem nie dałabym rady.
OTO MOJA WANIENKA:
DSC01060.jpg
Bishopka-bardzo ładny zakup,wylicytuj coś jeszcze to zapłacisz tylko raz za wysyłkę

No tylko ja nie mam już miejsca na stojak, ale nic pomyślę nad tą wanienką nakładaną - nie jest droga.

reklama
Do góry