reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
A ja miałam ciśnienie i gdzieś zniknęło :-( denerwuje się,że jeszcze tyle rzeczy potrzeba,a większość lepiej kupić w Pl ( pościel, pieluchy, fridę , majtki wielorazowe, stanik do karmienia) itp.ale nie wiem jak mój Mąż zabierze się z 15 kg bagażem mając ze sobą rzeczy dla siebie. Pomijam,że już czeka na niego rożek i 16szt ubranek :-( jakoś mnie to dołuję,a nie chcę co chwilę prosić mamę o wysyłkę,bo to też jednak kosztuje,a i tak kupiłam już parę rzeczy dla dziecka tutaj....:baffled:
Maggie i Lana - piękne te pościele... :-) gratuluję zakupu :-) i czekam aż mnie weźmie wena na ponowne buszowanie ...

szuszu, ja nawet nie wiem czy się w porę zorientuję, ze muszę ciuszki kupić, bo mam jakieś nieodparte wrażenie że wszystko mam, i 'ojeju jak się urodzi to coś znajdę w szafie Li' :D Małe pampersy też mi zostały, kosmetyki mam na bieżąco, rzeczy ciążowe mam, rzeczy na porodówkę też.. albo mi się tak tylko wydaje;)

A ja powiem tak:
- podgrzewacz mi się nie przydał, stoi zapakowany. Za długo trzeba czeka. Miałam w nocy termos i zimną wodę przegotowaną i mieszałam sobie ekspresem
- pieluchy wielorazowe masakra, założyłam mały obsrał od razu i wywaliłam :-D
- posciel polecam feretti i dreweksu
a jeżeli chodzi o podkłady po cc zużyłam tylko pół paczki bo w domu tylko wkładki

mucha, asiaciur, szuszu.....jest nas cztery....:-) Ja pościele mam po F., dużo rzeczy też, sporo mi kumpele szykują......właściwie mam na głowie tylko wózek duży, bo parasolkę mam, kosmetyki, pieluchy.no jakieś drobiazgi.......ale mam jeszcze czas.......

Ale tak to już jest przy drugim, że duzo się ma a i ciśnienie mniejsze :tak:

Fajnie się za to ogląda Wasze zakupki......są śliczne jak wszystko dla maluchów :tak:

JJ, ja po Wiki nic nie mam:-) Wszystko rozdałam lub sprzedałam;-) Ale myślę, że mam jeszcze czas. Jak już wybiorę wózek to z resztą na pewno też dam radę:-)

fajne zakupki dziewczyny!:-)

ja niestety tez naleze do grupy bezcisnieniowej,mam nadzieje ze wkrotce to sie zmieni, bo jak nie to synus bedzie w rozowych ciuszkal chodzil:zawstydzona/y:

reklama
Widzę, że rzadko kto stawia na te antykolkowe butelki...
Co do pieluch wielorazowych to faktycznie trzeba ich mieć sporo, żeby to miało sens, a załączanie pralki codziennie z samymi pieluchami:no:

A powiedzcie mi jaki rozmiar kołderki kupujecie 90x120 czy 100x135?

Oli to Twoje pierwsze zakupy? Co do torby to jestem zielona i sama chciałabym, żeby mi potrzebna nie była...

Do góry