reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków i dla nas :)

reklama
hehehe malusiolka ;) temat myślę, że dopiero za jakiś czas się przyda ;P Przynajmniej dla tych które ostatnio zaciążyły. My mamy póki co sporo rzeczy ze Zuzi, ale jakby się okazało że będzie chłopak to pewnie skuszę się na jakieś zakupy ;P

mikaaa, możliwe. Ale z tego co pamiętam, to kupowałam rzeczy przed zajściem w ciąże i na początku ciąży :) Na pewno znajdą się dziewczyny, które już zaczęły kupować :D

Hehehe szalone ;) Ja póki co się wstrzymuje z zakupami, bo póki co to kupujemy co chwilę coś Zuzce na bieżąco. Rośnie jak na drożdżach więc szybko wyrasta a i zabawki nowe co chwile... Ech... Ja pewnie póki nie dowiem się kto się w brzuszku kryje, to pewnie wstrzymam się z zakupami ;P Ale o Waszych zakupach chętnie po czytam :)

Kinia, nawet fajnie wygląda ten wózek. Ja jakby co mam głęboki po Roksance + mam spacerówkę, w której na razie wożę małą. Nie wiem jestem, czy nie jestem, ale mam 3 pary bodziaków na długi rękach i 2 pudełka po 30szt. wkładek laktacyjnych :p

Ja uwazam ze temat juz teraz potrzebny:) moze podjac wiele decyzji:)

Kinia no ja tez mysle nad wozkiem, jeszcze mam poprzedni ale obiecalam ze braciszkowi dam bo w styczniu dzidzia mu sie rodzi:)
Zreszta tamtem ledno wchodzil do bagaznika wiec musialabym cos zgrabnego...myslalam nad x-landerem xmove ale czytalam kiepskie opinie o nim.... pozniej jeszcze maci cosi ale oczywiscie uzywki bym chciala bo nowki majatek! wiec macie cos moze jeszcze do polecenia?

reklama
Ja dzisiaj aż głupio się przyznać, ale weszłam do sklepu z wózkami i w sumie Pani powiedziała nam, że fajnym i lekkim wózkiem jest Bebetto Nico Plus: Wózek Bebetto Nico Plus 293 Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl

Kinia mama bebetto murano po Emilce, wózek bardzo solidny, ale też strasznie ciężki, raz wnosiłam go na 3 piętro, to między pierwszym a drugim usiadłam na schodach i się pobeczałam :tak:;-)No ale jeśli ten jest lekki, to polecam, bo wykonanie, materiały bardzo dobre no i cena przystępna :tak:

Do góry