reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

ja wczoraj widzialam nowa kolekcje coccodrillo normalnie cudowna :), moze zaszaleje jak bedzie wiadomo kto siedzi w brzuszku.

reklama
Jak ja się dowiem co siedzi w moim buniu to kupię buciki nike albo adidasa na wiosnę dla maluszka :) Misiek dostanie trochę euro od babci na urodziny to mogę sobie pozwolić na jakąś zachciankę :)

Jak ja się dowiem co siedzi w moim buniu to kupię buciki nike albo adidasa na wiosnę dla maluszka :) Misiek dostanie trochę euro od babci na urodziny to mogę sobie pozwolić na jakąś zachciankę :)

jak dla mnie nike rzadzi :) my michasce kupujemy i ma takie buty na mniej wiecej 6 m-cy i naprawde ciezko je zedrzec.

1.jpg

a ja dziś na all kupiłam taki oto leżaczek :)

Gratuluje Wam zakupow!!! Ja poki co czekam na okreslenie płci mojego dzieciatka... mam sporo ciuszkow nowych po pierwszym dziecku tymbardziej, ze Maja najpierw była Filipem :)
Wspominacie o wanience z Fisher Price - ja taką mam i lezaczek sprawdza sie jesli korzysta sie z sitka prysznicowego a tak to nie specjalnie wiem po co on jest :)
Jedynymi "wiekszymi" rzeczami jakie kupilam to spiworek do gondolki i plecak/torbe na akcesoria do wozka. Kupilam takze specjalna podusie pod glowe do wozka. Ma ksztalt przypominajacy serce i specjalna dziure, ktora jest wyprofilowana. Zobaczymy czy sie sprawdzi.:-)

reklama
moja babcia wczoraj zaszalała ^^ tak bardzo chce nam kupić parę rzeczy dla dziecka ;) Wczoraj już sprezentowała nam kocyk i zestaw: pościel, podusia, ochraniacz na łóżeczko i baldachim ;) Kolor niebieski, bo tak wszyscy mówią, że chłopak ;p Chce nam kupić jeszcze łóżeczko, a od pani, której dziecko bawi (tak wgl to moja babcia jest nianią) dostaniemy za darmo fotelik ;) A dzisiaj może się dowiemy co tak harcuje od rana w brzuszku ;)

Do góry