reklama
E
Ewcia_822
Gość
Jak ja się dowiem co siedzi w moim buniu to kupię buciki nike albo adidasa na wiosnę dla maluszka Misiek dostanie trochę euro od babci na urodziny to mogę sobie pozwolić na jakąś zachciankę
Jak ja się dowiem co siedzi w moim buniu to kupię buciki nike albo adidasa na wiosnę dla maluszka Misiek dostanie trochę euro od babci na urodziny to mogę sobie pozwolić na jakąś zachciankę
jak dla mnie nike rzadzi my michasce kupujemy i ma takie buty na mniej wiecej 6 m-cy i naprawde ciezko je zedrzec.
C
claudia4you
Gość
Zestaw na chrzest (1221783870) - Aukcje internetowe Allegro
a co powiecie na to? fajne, tylko że ja nie mam pewność, ze będę mieć syna no i dla mnie troszke drogie.....
ale straszne cudo
może którejś się spodoba, ja przypadkowo znalazłam
a co powiecie na to? fajne, tylko że ja nie mam pewność, ze będę mieć syna no i dla mnie troszke drogie.....
ale straszne cudo
może którejś się spodoba, ja przypadkowo znalazłam
ariska
Fanka BB :)
ariska
to sie ciesze ,że dobrze wybraliśmy bo tyle tego było że nie umiałam się zdecydować
AsiaK.
Gratuluje Wam zakupow!!! Ja poki co czekam na okreslenie płci mojego dzieciatka... mam sporo ciuszkow nowych po pierwszym dziecku tymbardziej, ze Maja najpierw była Filipem
Wspominacie o wanience z Fisher Price - ja taką mam i lezaczek sprawdza sie jesli korzysta sie z sitka prysznicowego a tak to nie specjalnie wiem po co on jest
Jedynymi "wiekszymi" rzeczami jakie kupilam to spiworek do gondolki i plecak/torbe na akcesoria do wozka. Kupilam takze specjalna podusie pod glowe do wozka. Ma ksztalt przypominajacy serce i specjalna dziure, ktora jest wyprofilowana. Zobaczymy czy sie sprawdzi.:-)
Wspominacie o wanience z Fisher Price - ja taką mam i lezaczek sprawdza sie jesli korzysta sie z sitka prysznicowego a tak to nie specjalnie wiem po co on jest
Jedynymi "wiekszymi" rzeczami jakie kupilam to spiworek do gondolki i plecak/torbe na akcesoria do wozka. Kupilam takze specjalna podusie pod glowe do wozka. Ma ksztalt przypominajacy serce i specjalna dziure, ktora jest wyprofilowana. Zobaczymy czy sie sprawdzi.:-)
Dziewczyny też zaczełam myśleć o chuście - mój się śmieje że w chustach to noszą cyganki - ale jak tak się rozglądam to to jest wygodniejsze od nosidełka.
Wiązanie chusty - prosty plecak | wideo
Wiązanie chusty - prosty plecak | wideo
reklama
moja babcia wczoraj zaszalała ^^ tak bardzo chce nam kupić parę rzeczy dla dziecka Wczoraj już sprezentowała nam kocyk i zestaw: pościel, podusia, ochraniacz na łóżeczko i baldachim Kolor niebieski, bo tak wszyscy mówią, że chłopak ;p Chce nam kupić jeszcze łóżeczko, a od pani, której dziecko bawi (tak wgl to moja babcia jest nianią) dostaniemy za darmo fotelik A dzisiaj może się dowiemy co tak harcuje od rana w brzuszku