Madlen80
Fanka BB :)
caffem - ale duże zakupy
A poradźcie dziewczyny jakie kupujecie kremy dla niemowląt? Ja do dupci kupowałam sudokrem, a potem dostałam takie duże pudło penatena z niemiec i nawet połowy nie zużyłam, ale teraz nie wiem co jest na rynku. A do smarowania buzi zupełnie już nie wiem jaki kupić na zimę
Ja polecam do pupy Linomag Masc Linomag, maść, 30 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Bepanthen Masc /rowniez na sutki/, BEPANTHEN maść 30g | Skóra | Rany,Oparzenia, Owrzodzenia | i-Apteka.pl
Alantan Plus Masc Alantan Plus maść | Alantan Plus maść | Alantan leki | ALANTAN - leki i kosmetyki - maści, kremy i balsamy
Wazne zeby to byly masci, sa delikatniejsze. Ja stosowalam zamiennie te wszystkie plus sudocrem na wieksze podraznienia.
A do buzi sa rozne kremy, sama bede jeszcze szukac, bo wiem ze nie wszystkie kremy na zime dla niemowlat mozna stosowac ponizej 6 m-ca.
caffem fajne zakupki :-) Ja tez uzywalam butelek Tommee Tippee i bylam bardzo zadowolona . Tyle, ze na oczatku karmilam tylko piersia i pozniej buteleczki byly potrzebne
Ostatnia edycja: