reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
tak ale w zeszłym tygodniu nie byłam....

Dziewczyny chciałam zapytać czy macie śpiworki do spania? Czy będziecie kupować i czym będziecie przykrywać maleństwo? Rożek? Śpiworek? Kołderka?

Ja mam 3 spiworki i wydaje mi sie ze na poczatku bede tylko ich uzywac.Wydaja sie cieple i napewno dziecko nie bedzie sie z nich rozkopywac. A jak bedzie to wyjdzie w praktyce. Rozka nie mam:)

Ja mam dwa śpiworki, ale na samym początku będę dziecko opatulała rożkiem, albo kocykiem, bo tak im podobno najlepiej na początku. Z resztą wszystko w praniu wyjdzie, bo może się okazać, że Młody nie będzie lubił być szczelnie opatulony i wtedy na pewno w ruch pójdą właśnie śpiworki.

A to okrycie Julki bardzo fajne:-)

Ribi - fajnie tam jest w tej szkole rodzenia??? do mnie na oddzial przychodzila pani od karmienia wlasnie z Twojej szkoly. Kobietka byla fenomenalna!!!

A to ciuszki, ktore dostalo moje nienarodzone malenstwo od sw.mikolaja

Załączniki

• IMG_2437.jpg
    IMG_2437.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_2438.jpg
    IMG_2438.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Ribi ja mam dwa śpiworki po Marcelu, na początek bedę Lilkę kłaść w rożku, póki będzie się w nim mieścić chyba że będzie potrzebowała ciaśniej to kocykiem bawełnianym będę owijać. Zależy od dziecka, wyjdzie w "praniu" czego będzie potrzebować.

Do góry