reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Claudia4you - termin mam na 25.01, ale teraz tak patrzę że Ty też masz podobny...kurcze może jednak powinnam zacząć się tym interesować bo w razie jak mała będzie chciała szybciej przyjść na świat...
Chociaż teraz to i tak nie jestem w stanie prać i prasować bo muszę cały czas leżeć, zobacze co po 15tym powie lekarz, może stwierdzi, ze z dzidzią jest wszystko dobrze i będę mogła normalnie zacząć funkcjonować.
W grudniu będę miała spokój bo w święta to pewnie do rodziców i teściów pojedziemy i sama nic nie będę musiała robić

a co do pokoiku to do tej pory nie miałam żadnej koncepcji aż do dzisiaj, na spokojnie usiadłam w nim i zaczęłam myśleć co by tu zrobić by jakoś on wyglądał, teraz czekam na męża ciekawe co on na to :-)

Claudia4you - termin mam na 25.01, ale teraz tak patrzę że Ty też masz podobny...kurcze może jednak powinnam zacząć się tym interesować bo w razie jak mała będzie chciała szybciej przyjść na świat...
Chociaż teraz to i tak nie jestem w stanie prać i prasować bo muszę cały czas leżeć, zobacze co po 15tym powie lekarz, może stwierdzi, ze z dzidzią jest wszystko dobrze i będę mogła normalnie zacząć funkcjonować.
W grudniu będę miała spokój bo w święta to pewnie do rodziców i teściów pojedziemy i sama nic nie będę musiała robić

a co do pokoiku to do tej pory nie miałam żadnej koncepcji aż do dzisiaj, na spokojnie usiadłam w nim i zaczęłam myśleć co by tu zrobić by jakoś on wyglądał, teraz czekam na męża ciekawe co on na to :-)

Ja mam tylko łóżeczko do skręcenia i włożenia do pokoju - to tyle

samanta ja też nic jeszcze nie mam....tzn kilka ciuszków ale nic poza tym! Więc spokojnie masz jeszcze trochę czasu:) Napisz co wymyśliłaś z pokoikiem?Ja szukam inspiracji już mniej więcej wiem co i jak ale ..... może jakiś fajny pomysl massz?

Chcę pozbyć się biurka z pokoju który już niedługo zajmie moja kruszynka, przestawić łóżko bo narazie to będzie nasza tymczasowa sypialnia (ta właściwa jest zbyt mała by wstawić tam łóżeczko) myślałam też o przesuwanej szafie na krótszej ścianie bo po remoncie nie mieścimy się z rzeczami a nie mam pojęcia co to bedzie jak pojawi się dziecko. Przy okazji poproszę stolarza by zrobił mi półeczki podobne do tych: IKEA EXPEDIT REGAL SZAFA POLKA POLKI DO BIURA 4kol (1304224539) - Aukcje internetowe Allegro i jeszcze jakąś małą komodę. Półki przydadzą się na książki i zabawki.
Do tego marzą mi się ściany pomalowane w pasy w różnych pastelowych kolorach, tylko zastanawiam się jaki później dywan będzie do tego pasował... muszę poszperać jeszcze na necia może gdzieś znajdę zdjęcia z moją koncepcją i zobaczę jak to by miało wyglądac:-)
a może wybierając farby rzucił się Wam w oczy jakiś fajny kolor albo kolory - propozycje mile widziane :-)

reklama
znam to forum- naprawdę jest fajne, tylko nie mam czasu by tam zajrzeć na dłużej bo zawsze coś innego znajdę i czym innym się zainteresuję :-) ale dzięki za linka

Do góry