reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

My mamy lampke projektor z pozytywka, ale Ala ma to w powazaniu, ciekawsze sa zyrandole, mama tata babcia i dziadek, usmiecha sie wtedy jak szalona :)

reklama
U nas wisiała karuzela z mothercare taka wielka(moja mama kupiła, ja bym wybrała mniej bajerancką) no i zero zainteresowania było a miejsca zajmowała strasznie dużo więc odkręciłam i na szafie leży, może jeszcze się przyda potem.

No i bujak też jakiś wypasiony od mojej mamy, co to niby się sam buja i melodie lecą, ale synek go po prostu nie znosi:szok:
Za to tradycyjna kołyska bardzo się przydaje i nawet czasem w niej zasypia, choć nie zawsze.

Ostatnio zauważyłam zainteresowanie matą edukacyjną, taką z pałąkami, do których są poprzyczepiane różne zwierzaki około 20minut zabawy.

Ale hitem jest uwaga: wnętrze wózka!!! No leży tam i z nim gada prawie i śmieje się patrząc w jeden punkt na obudowie gondoli, na której nic nie ma :szok: No taka kremowa od środka z brązowym brzegiem. Może on ma wymyślonego wózkowego przyjaciela?

Ciastko mój mały tez najbardziej lubi wnętrze wózka!!! I tez się zastanawiałam co on takiego ciekawego tam widzi że się tak cieszy.
Karuzelę z kolei mogę sobie schować. Przynajmniej narazie bo zainteresowanie trwa u niego jakieś pięć minut :D

my karuzeli nad łóżeczkiem nie mamy tylko taki jakby pałąk i na nim zabawki, ale córcia tylko śpi w łóżeczku, więcej zainteresowania i uśmiechu jest jak leży w bujaczku i jej dyndają nad głową kolorowe grzechotki :-D dzisiaj chcę wypróbować matę edukacyjną, niby jest od 3 mc, zobaczymy :-D

Ja wczoraj próbowałam z matą, ale nie bardzo, chyba że zły moment wybrałam bo próbowałam trochę małą uspokoić dzięki macie.Spróbuje jeszcze raz jak będzie spokojniejsza:]

witam
mam do was mala prosbe
chcialabym, zeby na portalu mamasprzeda.pl pojawili sie ze swoim towarem sprzedawcy z allegro, którzy sa popularni wsrod forumowych mam. Czy moglybyście napisać mi u kogo robilyscie zakupy i kogo warto na taki portal zapraszac ?? oprócz samej wyprawki pewnie czesto kupujecie tez inne ubrania i zabawki - tacy sprzedawcy tez beda nam potrzebni !!

Liczę na waszą pomoc w tworzeniu tego portalu bo jest on skierowany do mam właśnie i my musimy wiedzieć co chcemy tam kupowac !!

mea polecam uzytkownika "magiahaftu" robi haftowane kocyki, szatki do chrztu i przytulanki oraz maluje obrazki z aniołkami. Wszystko jest robione na zamówienie i personalizowane

reklama
Do góry