reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
co do atestów i bezpiezeństwa zgadzam się z ardzesz
tez mieliśmy wybór - fotelik producenta wózka czy maxi cosi - kupiłam w komplecie z wózkiem, bo na razie nie jestem w stanie przewidziec jak często i jak długo będę go używać :confused: ale puki co wizualnie prezentuje się nieźle a wpięty w stelaż wózka jest jak taka "mini gondolka" ;-)

Ostatnia edycja:
hania baze to teraz mają chyba wszystkie foteliki :)
my kierowaliśmy się przede wszystkim bezpieczeństwem i możliwością wpięcia fotelika do stelaża wózka - to jest jednak przydatny bajer (no a taki logico s chyba tylko do graco pasuje, o ile w ogóle da się go wpiąć - nie doczytałam)

no i

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Fotelik ten może służyć jako leżaczek, kołyska oraz nosidełko z możliwością montażu m.in. na wózki Quinny, wózki Teutonia, wózki Mutsy, wózki Kees czy wózki Emmaljunga[/FONT]

póki co nie zamierzam kupowac żadnych leżaczków, a cos z dzieckiem musze robić w porze gotowania obiadu :) samego na innym piętrze go nie zostawię :)

Nie, nie wszystkie maja baze, przewaznie trzeba za nia osobno doplacic.
Maxi Cosi faktycznie jest praktyczny jesli ktos wie, ze bedzie wpinal do stelaza albo tak jak Ty pisalas uzywal jako kolyski itp. My akurat ani jednej ani drugiej funkcji nie potrzebujemy - nam fotelik ma sluzyc typowo samochodowo ;-).

Nie, nie wszystkie maja baze, przewaznie trzeba za nia osobno doplacic.
Maxi Cosi faktycznie jest praktyczny jesli ktos wie, ze bedzie wpinal do stelaza albo tak jak Ty pisalas uzywal jako kolyski itp. My akurat ani jednej ani drugiej funkcji nie potrzebujemy - nam fotelik ma sluzyc typowo samochodowo ;-).

Jeśli nie ma służyć jako leżaczek i być wpinany do wózka to najlepiej, a przy tym najtaniej jest kupic taki fotelik 0-18 kg montowany do auta na stałe.
Ja też nie kupuję leżaczka - fotelik wystarczy, dla mnie będzie zbawieniem gdy będę chciała chociażby wziąć kąpiel, bo M to tylko na weekendy będzie w domu i z nikąd pomocy ...:-(

reklama
Do góry