reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Do nas dziś przyszedł fotelik Maxi Cosi Cabrio - jest taki słodki, że najchętniej sama bym w niego tyłkiem siadła :D

velvet_morning.jpg

czyli mam już wszystko prócz wózka i kilku kosmetyków :) (narazie kupiłam nivea na każdą pogodę, linomac no i mam próbkę sudocremu 15ml) :)

reklama
larkaa mnie też rozczula widok tych wszystkich akcesoriów :rolleyes:
wczoraj z ciekawości podjęłam próbę montażu tego siedzonka w samochodzie i przyznam, że choć wygląda prosto to wcale takie nie było - żałuję, że mam 3 drzwiowe auto :-(

my też z mężem mamy 3 drzwiowe ;) damy rade, a co :) w końcu też z dzieckiem nie będziemy dzień w dzień jeździć.

Aga twardzielko nie panikuj :)) powoli wszystkiego sie nauczysz, zawsze masz przeciez siostre, na pewno podpowie co i jak..a i to forum to kopalnia wiedzy.

Pisałyśmy ostatnio o tym kilka stron wcześniej ..musisz cofnąć się o parę stron:-)
i tak przy okazji jeśli możesz to usuń z forum swój watek odnośnie wózka TUTKA bo na takie pytania mamy specjalnie wyznaczone wątki ..;-) i proponuję zapoznać się z naszym regulaminem to się szybciej odnajdziesz u NAS :tak::-)
Z góry dziękuję :-)

Oki, to poszukam sobie :-) . Na razie tak troche po omacku dzialam na tym forum ;-) - szczerze mowiac nie zagladalam do regulaminu jeszcze (jakos mam taki wstret do regulaminow, instrukcji obslugi itp. ;-)). A gdzie moge znalezc info odnosnie wozkow?

My kupilismy na allegro fotelik Graco Logico S z baza samochodowa. Na stronie z testami fotelikow wyszedl bardzo dobrze, wiec nasza dzidzia bedzie bezpieczna :-). Foteliki Maxi Cosi tez nam sie bardzo podobaly, ale z baza sa dosyc drogie...
511108600

nie no my braliśmy też bez tej bazy IsoFix czy EasyBase, bo to jest jednak dodatkowe 400-500 zł, bez przesady, z pasami wcale aż tak strasznie dłużej się nie zapina.

reklama
Coraz wiecej ubranek mi sie pojawia :-D

tylko musze sie zmotywowac w koncu isc do apteki po rzeczy potrzebne do szpitala :-p

Do góry