reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
ja dziś kupiłam ......................drzewko - żywe drzewko- może to nie wyprawka dla dzidzi, ale wyprawka na święta:-D:-D:-D. Mężuś jak wróci z pracy to przyniesie z auta, ale będzie nam pachnieć w pokoju.

Mialam w planach kupowac butelki i laktator Avent, bo slyszalam ze bardzo dobre ;-) ale latator reczny dostalam od szwagierki - jak nie zda egzaminu to kupie inny jakis, a kolezanka ostatnio kupila mi dwie butelki antykolkowe innej firmy - nie pamietam nazwy ale mysle ze butelki na razie nie beda potrzebne? Co myslicie? Bo jesli maluszek bedzie jadl moj pokarm to problem z butelkami z glowy, no ale moze byc i tak ze beda potrzebne...
Ile kupowalyscie butelek na wyprawke? :rofl2:

Jakiego proszku do prania uzywacie dla dzieci? Mnie polecano aby prac ubranka dzidzi w platkach mydlanych dla dzieci :nerd:

Mialam w planach kupowac butelki i laktator Avent, bo slyszalam ze bardzo dobre ;-) ale latator reczny dostalam od szwagierki - jak nie zda egzaminu to kupie inny jakis, a kolezanka ostatnio kupila mi dwie butelki antykolkowe innej firmy - nie pamietam nazwy ale mysle ze butelki na razie nie beda potrzebne? Co myslicie? Bo jesli maluszek bedzie jadl moj pokarm to problem z butelkami z glowy, no ale moze byc i tak ze beda potrzebne...
Ile kupowalyscie butelek na wyprawke? :rofl2:

Jakiego proszku do prania uzywacie dla dzieci? Mnie polecano aby prac ubranka dzidzi w platkach mydlanych dla dzieci :nerd:

butelkę to jedną, max dwie potrzeba :-)
ja Kubę poiłam herbatką przeciwkolkową, no i do szkoły chodziłam, więc nam butelki były potrzebne.
tak naprawdę to żadna z nas nie wie czy będzie karmiła, czasami matka natura sądzi co innego.... choć to raczej wyjątki :-)

ubranka piorę w tanim proszku bobas

No i wlasnie tak myslalam zeby nie kupowac na razie butelek... a w razie czego mam naokolo mnustwo sklepow z dzieciencymi rzeczami:-)

Ja butelki kupiłam dwie- Tomee Tippi czy jako to się tam pisze..
A jedną Aventu dostałam od faceta który zachwalał ich firmę na szkole rodzenia.

Tylko nie wiem właśnie jaki laktator najlepszy.. zdecydowana jestem na ręczny- tylko nie wiem jakiej firmy:sorry2:

A ubranka prałam w Jelipie

czesc wszystkim przyszłym mamuskom :-) dzis przeczytalam ten watek od poczatku i uswiadomilam sobie ile jeszcze rzeczy potzrebowac bedzie nasz nowy domownik :szok:

nimfii na razie kupiłam 2 butelki - samosterylizujaca sie Canpol Baby Lovi i druga najwyklejsza bo na wszelki wypadek BabyOno, a ubranka wyprałam w Lovelli

mam watpliwosci przy wyborze materacyka :confused: jaki kupilyscie lub kupujecie dla swoich maluszków?

Hej Hej
pbg ja kupiłam w poniedziałek materacyk gryka-pianka-kokos. Słyszałam, że najlepsze i najbardziej wytrzymałe.
:-) Dostałam dzisiaj kurierem wózek Espiro Atlantic -REWELACJA. Nie jest ciężki i świetnie się prowadzi. Została mi tylko wanienka do kupienia.
Pozdrawiam i ślę buziaczki wszystkim brzuszatym :-Dmamusiom.

Butelek jeszcze nie kupiłam żadnych, a jak kupię to na arzie tylko jedną do herbatki bo chciałabym karmić piersią zobaczymy jak to wyjdzie.

Ubranka piorę w Dzidziusiu

reklama
Do góry