reklama
Mamunia1984
Początkująca w BB
Monika M masz rację,ja robię zakupy na zapas,od grudnia będę na wychowawczym i staramy sie zaopatrzyć w różne "gadżety" teraz bo później nie będzie za co
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
My mamy krzeselko z Graco i bardzo go sobie chwale,ma wiele funkcji,trzy stepy do regulowania wysokosci ceratkowe obicie podwujna tacke zabawki itp:jak Gabi zacznie go urzywac to kupimy Vice tez ten
blacik do umocowania przy krzesle...te krzeselka to jednak ulatwiaja zycie:-) to jedna z rzeczy bez ktorej chyba ni moglabym sie obejsc..no i oczywiscie nasze maluszki tez
blacik do umocowania przy krzesle...te krzeselka to jednak ulatwiaja zycie:-) to jedna z rzeczy bez ktorej chyba ni moglabym sie obejsc..no i oczywiscie nasze maluszki tez
kamireszel
kamireszel
Jak mozesz!!!!!!!!!! Ty niedobra!!!!!!!!!!...... to jedna z rzeczy bez ktorej chyba ni moglabym sie obejsc..no i oczywiscie nasze maluszki tez
....nazywać nasze maluszki rzeczami......
no no no nieładnie;-):-)
gabriela24
Aktywna w BB
Jak mozesz!!!!!!!!!! Ty niedobra!!!!!!!!!!
no no no nieładnie;-):-)
To pewnie przez przypadek ksiądz nazwał nasze dziecko FANTEM
Dziewczyny czy wiecie gdzie mozna kupic takie specjalne poduszki suportujace dla dziecka?wiem ze takie sa tylko gdzie?
Dziewczyny czy wiecie gdzie mozna kupic takie specjalne poduszki suportujace dla dziecka?wiem ze takie sa tylko gdzie?
pierwsze słysze a co to za poduszka?
gabriela24
Aktywna w BB
Widzialam taka kiedys na oddziale dzieciecym w szpitalu,one troche przypominaja takie co sa dla kobiet w ciazy ale sa specjalnie dla dzieci...tylko szukam w internecie i znalezc nie moge
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
;-)
:-);-)jak mozesz!!!!!!!!!! Ty niedobra!!!!!!!!!!
No no no nieładnie;-):-)
Ostatnia edycja:
Oli.B
Fanka BB :)
No i zakupiliśmy krzesło :-)
Mega promocja krzeseł full opcja regul.podnóżek (809578804) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawa jestem czy będziemy zadowoleni
Mega promocja krzeseł full opcja regul.podnóżek (809578804) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawa jestem czy będziemy zadowoleni
reklama
Widzialam taka kiedys na oddziale dzieciecym w szpitalu,one troche przypominaja takie co sa dla kobiet w ciazy ale sa specjalnie dla dzieci...tylko szukam w internecie i znalezc nie moge
może inaczej sie nazywa bo taką nazwe pierwszy raz słysze
Podziel się: