reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

dziewczyny super zakupy:tak: Carmi kołysnka śliczna. Ja na razie nic nie mam, poza torbą ubranek w uniwersalnych kolorach ( od Oti). zakupów żadnych jeszcze nie zrobiłam, poszaleję wiosną:tak:

reklama
Ooooooooo dzieki za informację. Utwierdzilas mnie, że jednak kota w worku nie kupilam :-) Poczatkowo chcialam niebieskie, ale takie troszeczkę "smutne" te kolory mi sie wydaly no i ewidentnie pod chłopaka, a pomarańczowe jest bardziej uniwersalne, ciepłe no i pod kolory salonu mi pasuje ;-)

Łóżeczko własnie przyszło :-) Oto fotka ( jak by któraś chcial mogęzrobic więcej ze szczegolami i przeslac na maila :-) )

Zobacz załącznik 125427

Kolory są zywe, ale stonowane, nie az takie żarowiaste jak myslalam ( i bardzo dobrze). Latwe w montażu, stabilne, ładnie wykonane, wyglada naprawdę na solidne. Jeszcze nie wyprobowałam lampki, melodyjeki i wibracji bo nie mam bateryjek :sorry:

Ostatnia edycja:
Podobno od zakupów można się uzależnić :-).
Lekarz mi powiedział że chłopak będzie duży ok 4 kg, więc chyba zrezygnuje z kupna ciuszków 56 cm...zaczynając od rozmiaru 62. A wy jak robicie?

Załączniki

• zm ciuszki niebieskie.jpg
    zm ciuszki niebieskie.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 36
  • zm ciuszki wiosenne.jpg
    zm ciuszki wiosenne.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 39
wuyu08 moja mała miała 3,5 kg, i 55 cm, ale ubranka 56 cm były jej za duze, podwijalismy rekawki w kaftanikach, a spioszki były jeszcze lużne, spokojnie z miesiac albo i dluzej miała 56 cm

Witam wszystkie Mamy! nie moglam zdecydowac sie na zakup wozka, dopoki nie zobaczylam wozka firmy Roan. Ma duza gondole i spacerowke, efektowny wyglad. Jedyna wada na pierwszy rzut oka jest chyba ciezar - wydaje mi sie ze jest ciezszy od innych wozkow (ale tez jezt wiekszy). pozdrawiam

Załączniki

• marita_sl-01.jpg
    marita_sl-01.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 35
A mi przyszedł dziś laktator. Kupiłam elektryczny z NUK. Czy któraś z Was ma jakies zdanie na jego temat?
Wyglada porządnie. Na Aventa mnie nie stać. Mam nadzieje,ze będe mogła karmić piersią-i laktator się przyda.

Ostatnia edycja:
Chciałam się pochwalić, że łóżeczko zakupione, co prawda przez opcję: Kup teraz, ale uważam, że okazyjnie, a wszystkie rady zapamiętałam i mam zamiar wykorzystać w przyszłości. To allegro zaczęło mnie wciągać:-)
Łóżeczko dziecięce. (598657224) - Aukcje internetowe Allegro

Gratuluję udanego zakupu poczatkująca allegrowiczko ;-):-)

A mi przyszedł dziś laktator. Kupiłam elektryczny z NUK. Czy któraś z Was ma jakies zdanie na jego temat?
Wyglada porządnie. Na Aventa mnie nie stać. Mam nadzieje,ze będe mogła karmić piersią-i laktator się przyda.
http://img10.imageshack.us/my.php?image=589049443.jpg

Wyglada fajowo :tak:

reklama
Zobaczcie laski co mi Ojciec dzisiaj pokazał. Znałyście tą stronkę ?
Za10Groszy
ja już to przeliczyłam ale na stronce www.podbijam.pl pięknie to na pierwszy rzut oka wygląda i strasznie nierealnie zwłaszcza jak ktoś kupuje telewizor warty 7000 za 60 zł :-D Ech tylko ile najpierw kasy trzeba wydać na licytację i nie masz pewności że jak wpakujesz nawet 700 zł to ktoś cię w ostatniej sekundzie nie przelicytuje i kasa poszła.....:baffled: Ale jak ci się uda to koszt licytacji + cena końcowa może wyjść całkiem okazyjnie tylko nie każdy lubi ryzykować:baffled::baffled::baffled:
A co do laktatorów to ja narazie nie kupuję bo się ich boję :-D jak mi będzie pilnie konieczny to po porodzie wyślę męża do sklepu i kupi :d

Do góry