reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Łóżeczko własnie przyszło :-) Oto fotka ( jak by któraś chcial mogęzrobic więcej ze szczegolami i przeslac na maila :-) )
Kolory są zywe, ale stonowane, nie az takie żarowiaste jak myslalam ( i bardzo dobrze). Latwe w montażu, stabilne, ładnie wykonane, wyglada naprawdę na solidne. Jeszcze nie wyprobowałam lampki, melodyjeki i wibracji bo nie mam bateryjek :sorry:
Tricolor jak pisałam wcześniej łózio mnie powaliło :-D Super!

A mi przyszedł dziś laktator. Kupiłam elektryczny z NUK. Czy któraś z Was ma jakies zdanie na jego temat?
Wyglada porządnie. Na Aventa mnie nie stać. Mam nadzieje,ze będe mogła karmić piersią-i laktator się przyda.

Na pudełku wygląda fajnie, może jutro wkleję ten który ja mam ale nic nie powiem na temat żadnego bo w życiu nie używałam laktatora. Jak wypróbujemy to wymienimy opinie.

A to wczorajsze podarunki od kuzyna. Bardzo fajny ten termometr w smoczku, lubie takie bajery:
Super rzeczy!

A mi dzisiaj przyszla zakupiona ostatnio na allegro wiosenna bluzeczko-tuniczka :-). W rzeczywistosci duzo intensywniejsza zielen! Taka ladna i soczysta, jak trawka na wiosne!:-D
niestety na fotce wyszla strasznie mdlo :-(. Dodam jeszcze ze zaplacilam za nia cale 6,90 :D

Tau myślę, że zakupując tą bajerancką tuniczkę zrujnowałaś rodzinę finansowo ;-):-D. Ale było warto !!!:tak:

reklama
Wszystkie zakupione rzeczy wygladaja super....a co niektore z Was to nawet niezle szaleja...patrz Tau...hihi. Ja za laktatorami na razie sie nie rozgladalam i wlasciwie dopoki nie okaze sie niezbedny to nie mam zamiaru kupowac (zrobie rozeznanie w sklepie i w razie czego to wysle meza lub mame co by zakupili:-D). Za lozeczkami tez sie na razie nie rozgladam bo na poczatek i tak przewidziana jest kolyska, ktora notabene nadal stoi u babci na wsi i nie ma pana zeby ja przywiezc:wściekła/y: A potem marzy mi sie ladne drewniane...chociaz moj K ostatnio zaczal turystyczne ogladac...hmmm czyzby zmiana planow:-D A za ubraniami dla siebie tez musze sie rozejrzec, bo coraz lzej chodzimy ubrane i juz nie zawsze uda sie ukryc pod sweterkiem za krotkiej bluzki:-D

Witam wszystkie Mamy! nie moglam zdecydowac sie na zakup wozka, dopoki nie zobaczylam wozka firmy Roan. Ma duza gondole i spacerowke, efektowny wyglad. Jedyna wada na pierwszy rzut oka jest chyba ciezar - wydaje mi sie ze jest ciezszy od innych wozkow (ale tez jezt wiekszy). pozdrawiam

Tez mi sie ten wozek bardzo podoba ale faktycznie wyglada na dosc ciezki. Mi nie poodoba sie jeszcze ten kosz....wolalabym cos glebszego zeby nie gubic po drodze jakis rzeczy tam polozonych:-D

:-D
a mnie się dużo bardziej podobają ciuszki dla chłopców :-D

Mi tez, tym bardziej ze spodniczki i sukienki dla mnie to jakas masakra wiec Mala bedzie ubierana pewnie w stylu chlopiecym:szok::-D Moj K jest tym przerazony i ostatnio znalazl 2 sukieneczki na Allegro ktore musialam zakupic na jego prosbe...co prawda przydadza sie dopiero zima, ale co tam....niech leza:-D Zdjecie ponizej;-)

Podobno od zakupów można się uzależnić :-).
Lekarz mi powiedział że chłopak będzie duży ok 4 kg, więc chyba zrezygnuje z kupna ciuszków 56 cm...zaczynając od rozmiaru 62. A wy jak robicie?

Ja kupilam troche rzeczy w rozmiarze 56 bo tak jak dziewczyny juz nie raz pisaly rozmiar rozmiarowy nierowny a to ze dzidzia bedzie wazyla nawet ok 4kg to nie znaczy ze rozmiar 56 bedzie dla niej za maly...lepiej chociaz kilka sztuk miec:-)

A ponizej moje ostatnie zakupy, ktorymi chyba sie wam nie chwalilam:-D

Załączniki

• PICT3765.jpg
    PICT3765.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 25
  • PICT3769.jpg
    PICT3769.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 26
  • PICT3771.jpg
    PICT3771.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 25
Ja mam parę sztuk w rozmiarze 56- i tak jak wspominacie rozmiar rozmiarowi nierowny. Najwięcej mam 62-mozna zawsze podwinąć. Mam też poradę od przyszłej teściowej- kupiłam półśpioszki-śliczne w roz.56- i jak będą za małe-to obetnę stópki i schowam w skarpetki. Albo oddam innej mamusi-by się cieszyła.

reklama
Wczorj kupiłam kocyk dla małego na allegro :-)

Zobacz załącznik 125647

Super ja zamówiłam tez kocyk ale różówy i polarkowy w dotyku bardzo ale to bardzo mieciutki naprawde az milusio.Nie bede kupowała poscieli wiec taki kocyk jest akurat.

Ten co ty kupiłas tez widziałam ale u nas jest taki sklep wszystko po 5 zł i tam sa te kocyki kupiłam tez własnie dwa zeby miec do wózka jeden na spód poscielic a drugi w razie czego przykryc maleństwo i kolorystycznie dopasowałam do wózka - wózek czarno - zielony a wczesniej kocyk na allegro kupiłam różowy wiec do wózka nie bardzo za bardzo by sie to gryzło a tak za 10 zł ma dwa sliczne kocyki dopasowane kolorystycznie i jestem zadowolona :-):elvis::elvis::elvis:

Do góry