reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Dziewczyny, mam do was pytanie za 100 punktów :tak:
Jaki macie termometr dla dzidzi???? Ja kupiłam na allegro taki na podczerwień, do ucha i czoła, ale coś mi nie działa tak jak trzeba. I teraz nie wiem czy to felerny model czy one wszystkie takie "dobre". No i zostałam bez termometru:-( Ja osobiście wolę takie starodawne, z rtęcią, bo uważam , że są najdokładniejsze, ale przecież dla niemowlaka się nie nadaje:no:. I jestem w kropce teraz, czy kupić taki z giętką końcówką, czy szukać innego na podczerwień. No bo jak zmierzyć dzidziusiowi temperaturę???? Poradźcie coś, please !

Dziewczyny, mam do was pytanie za 100 punktów :tak:
Jaki macie termometr dla dzidzi???? Ja kupiłam na allegro taki na podczerwień, do ucha i czoła, ale coś mi nie działa tak jak trzeba. I teraz nie wiem czy to felerny model czy one wszystkie takie "dobre". No i zostałam bez termometru:-( Ja osobiście wolę takie starodawne, z rtęcią, bo uważam , że są najdokładniejsze, ale przecież dla niemowlaka się nie nadaje:no:. I jestem w kropce teraz, czy kupić taki z giętką końcówką, czy szukać innego na podczerwień. No bo jak zmierzyć dzidziusiowi temperaturę???? Poradźcie coś, please !

hej Ania! MOj do ucha tez nie najlepiej dziala- ostatnio kupialam w mothercare taki pasek za 5 euro do mierzenia temp. Maly wydatek a polozne na kursie tez polecaly.

ja mam w smoczku i kupie jeszcze elektryczny z gietka koncowka, ponoc te na podczerwien pieniedzy nie warte.

A do nas w koncu przyszedl materacyk!!!!!! Moge teraz spokojnie rodzic :tak:

Mam już wózeczek dla mojej córci :) fotki wrzucam na album można zobaczyć i chwalić :D :-D kupiliśmy też już cała resztę dla małej więc już tylko czekamy na Ninusię :)

Ja też mam pytanie za 100 punktów :-)
Jak Wy już popierzecie te wszystkie Maluszkowe rzeczy, to co z nimi robicie :confused:
Nie chodzi mi o ciuszki, tylko o np. pokrycia wózka, fotelika itp. Czy to potem pakujecie w jakieś worki, żeby się nie brudziło, czy jak :confused: Bo może ja przesadzam z wyobraźnią i może wystarczy tylko wyprać i już :confused:
Pytam, bo właśnie piorę materiał z wózka i fotelika i mnie to zastanowiło :happy2:

reklama
Ja ciuszki poprałam, spakowałam w poszewki od pościeli i tam sobie czekały, a ostatnio je wyjęłam i poukładałam na półkach. Co do reszty, to mój małż już się tym zajmie jak będziemy w szpitalu. Wszystko juz wie :)

Do góry