reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

No to tak:
link do aukcji z kocykiem - krainasnu KOCYKI BAWEŁNIANE 70x90 (587510098) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. ( niestety juz zakonczona )
link do aukcji z obrazkami - OBRAZ NA PŁÓTNIE CANVAS 30X30 OBRAZEK DLA DZIECI (590061990) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i powiem szczerze, że inne obrazki np z yumi myszkami bardziej mi sie podobają, ale musialam coś bardziej kolorowego do pokoiku wybrac więc padło na serie "safari" ( troszeczke mnie wkurza, że na kazdym obrazku jest słońce :sorry:, no ale cóż )

Tau cos widze przegapiłam. Mam nadzieje, że dobrze zrozumialam i sie wyprowadzacie. Trzymam kciuki, żeby wszystko wypaliło :tak:

Aaaaa i przed chwileczka mebelki przyszły, ale są w elementach i na palecie stoja na podjeździe. Muszę czekać do przyszłego tygodnia żeby je zobaczyć :baffled:

Aj, Tricolor, tyle już wytrzymasz :-D a jak tam zdrówko? lepiej?

reklama
Dziekuje dziewczyny za kciuki napewno sie przydadza! O przeprowadzce to narazie bardzo po cichu mysle. Ot... kolega zwalnia tanie mieszkanie, pozostaje kwestia ugadania tego kiedy sie wyprowadzi i ewentualnie kiedy my mozemy sie wprowadzic. No i najwazniejsze... to czy wlascicielowi mieszkania nie bedzie przeszkadzac taka mala zamiana lokatorow :-D, z jednego kolesia na mala rodzinke 2+1 ;-), ale to tez nasz znajomy wiec mamy nadzieje ze jakos to gladko pojdzie!
Jakby na to nie patrzec, to pojawilo sie swiatelko w ciemnym tunelu! :-D
Tau, chociaż tyle dobrych wieści, że komuś coś się udaje w tym cholernym kryzysie!!! oby było wszystko dobrze!!!!

Dziekuje dziewczyny za kciuki napewno sie przydadza! O przeprowadzce to narazie bardzo po cichu mysle. Ot... kolega zwalnia tanie mieszkanie, pozostaje kwestia ugadania tego kiedy sie wyprowadzi i ewentualnie kiedy my mozemy sie wprowadzic. No i najwazniejsze... to czy wlascicielowi mieszkania nie bedzie przeszkadzac taka mala zamiana lokatorow :-D, z jednego kolesia na mala rodzinke 2+1 ;-), ale to tez nasz znajomy wiec mamy nadzieje ze jakos to gladko pojdzie!
Jakby na to nie patrzec, to pojawilo sie swiatelko w ciemnym tunelu! :-D
Tau to super wiaomosc!!!!:tak: Trzymamy kciuki

A ja się pochwalę lampką nocną jaką kupiłam do pokoju Martuni :tak: i laktatorem, który od siostry dostałam :
IMG_0323.jpg
IMG_0324.jpg

Z tym że nie wiem czy będę wiedziała jak laktatora używać ;-):-D

reklama
Super ta lampka i też M literkę bym kupowała :tak:. Ta, którą kupiłam jest w podobnej cenie a chodziło głównie o to żeby była niska ( taką mam półeczkę).

Do góry