reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Ja z Hubim tez w beże szłam bo uwazałam, że to jednak jakbardziej neutralny kolor, ale teraz mi sie poodmieniało i chcę jak najbardziej kolorowo ( chociaz nie do konca chyba jestem konsekwentna w tym postanowieniu bo jednak beże nadal mi sie podobaja ) :-D

reklama
Podobno od zakupów można się uzależnić :-).
Lekarz mi powiedział że chłopak będzie duży ok 4 kg, więc chyba zrezygnuje z kupna ciuszków 56 cm...zaczynając od rozmiaru 62. A wy jak robicie?

ja zakupiłam po pare sztuk w rozmiarze 56 ze względu na doświadczenie znajomych mam, że na początku te ciuszki i tak są za duże

Mi tez, tym bardziej ze spodniczki i sukienki dla mnie to jakas masakra wiec Mala bedzie ubierana pewnie w stylu chlopiecym:szok::-D Moj K jest tym przerazony i ostatnio znalazl 2 sukieneczki na Allegro ktore musialam zakupic na jego prosbe...co prawda przydadza sie dopiero zima, ale co tam....niech leza:-D Zdjecie ponizej;-)

ja nie kupowałam żadnych spódniczek, wydaje mi się, że są mało praktyczne a i takiemu maluszkowi miesięcznemu czy dwumiesięcznemu i tak nie będzie w tym wygodnie

Wczorj kupiłam kocyk dla małego na allegro :-)

cudny !

Wczorj kupiłam kocyk dla małego na allegro :-)

Ale fajowa zyrafka:-D Ja tez czekam na info czy fajny w dotyku.....i poprosze o linka do niego....moze tez zamowie:-D

Malenstwo ja tez nie kupuje zadnych spodniczek czy sukieneczek na pierwsze 2-3 miesiace bo uwazam ze to bez sensu...zakladam ze Mala i tak bedzie w samych body caly czas smigala jak bedzie ciepelko:-)

Malenstwo, jedno-,dwumiesiecznemu to pewnie nie, ale taka kilkumiesieczna dziunia pewnie juz bedzie wygladac uroczo. Spodniczki na pewno nie sa niewygodne, bo przeciez nie opinaja nozek i sa na lato fajnie przewiewne. Uwazam, ze na body jak najbardziej. Na lato bede miec tez kilka galotek-spodenek. Do tego skarpeteczki i dzidzi bedzie chyba przyjemniej niz w polspiochach. Do tego nasze mieszkanie jest dosc upalne latem.

Tricolor, sliczny kocyk. Obrazki rowniez. Ja Malej planuje sama cos namalowac, nawet juz plotno i wszystkie materialy czekaja, tylko czasu i checi brak :zawstydzona/y:

Dzieki Martusia! W sobote powinnam wstepnie cos wiecej wiedziec, np termin kiedy mozemy sie przeprowadzic. :rofl2: Znajomy zwalnia mieszkanie co prawda dopiero w okolicach sierpnia, ale bywa tylko na jedna noc w ciagu calego tygodnia wiec stwierdzil ze rownie dobrze mozemy przeprowadzic sie wczesninej ;-).
No to super :-D:-D:-D:-D
Trzymam kciuki jeszcze mocniej :-)

Wczorj kupiłam kocyk dla małego na allegro

Nooooooooooo tak :sorry: to Cie źle zrozumiałam :-D
Co do obrazków to zamówiłam sobie do pokoiku malego cos takiego:
To sa nadruki na plotnie 30/30 cm. Jestem ciekawa jakiej jakości to będzie ?

Tricolor kocyk super i nie za mały do wózka :tak:. Obrazki mnie powaliły :-) jeżeli to nie tajemnica to daj znać gdzie zamawiałaś jaka jest cena tych cudów?

Hihi, no ja mam wiekszosc rzeczy kolorowych, wiec kocyk chcialam w jasniejszym kolorze ;-). W ciuszkach przewazaja zielenie, beze i blekity, wozek czerwony, przescieradelko do lozeczka pomarancz i zielen, wiec kolorow tez nie braknie... tym bardziej ze sciany to iste bordo - chociaz nie wykluczam, ze jednak uda nam sie wyprowadzic:-D:-D.

Tau trzymam kciuki i czekam w sobotę na potwierdzenie tej wiadomości!:tak:

Dzieki Martusia! W sobote powinnam wstepnie cos wiecej wiedziec, np termin kiedy mozemy sie przeprowadzic. :rofl2: Znajomy zwalnia mieszkanie co prawda dopiero w okolicach sierpnia, ale bywa tylko na jedna noc w ciagu calego tygodnia wiec stwierdzil ze rownie dobrze mozemy przeprowadzic sie wczesninej ;-).

Tau, dołączam się do 3 mania kciukasów :-D oby wszystk było super :-)

reklama
No to tak:
link do aukcji z kocykiem - krainasnu KOCYKI BAWEŁNIANE 70x90 (587510098) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. ( niestety juz zakonczona )
link do aukcji z obrazkami - OBRAZ NA PŁÓTNIE CANVAS 30X30 OBRAZEK DLA DZIECI (590061990) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i powiem szczerze, że inne obrazki np z yumi myszkami bardziej mi sie podobają, ale musialam coś bardziej kolorowego do pokoiku wybrac więc padło na serie "safari" ( troszeczke mnie wkurza, że na kazdym obrazku jest słońce :sorry:, no ale cóż )

Tau cos widze przegapiłam. Mam nadzieje, że dobrze zrozumialam i sie wyprowadzacie. Trzymam kciuki, żeby wszystko wypaliło :tak:

Aaaaa i przed chwileczka mebelki przyszły, ale są w elementach i na palecie stoja na podjeździe. Muszę czekać do przyszłego tygodnia żeby je zobaczyć :baffled:

Do góry