reklama
Słodziak
A dlaczego miałybyśmy się nie dogadać? Ja nie mam manii prześladowczej :-) chociaż wiem że to się zdarza
Nieeeeeeeeeeeeeeee no ja tez nie, ale chyba wiesz jak to jest z tymi Warszawiakami i Poznaniakami, a zwlaszcza kibicami, masakra !!! Ja jestem łagodna jak baranek ( nie ten zodiakalny choc nim jestem ).
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Tricolor- ale fajny kluliczek
Ja juz tez bym chciala znowu na zakupy ruszyc
Ja juz tez bym chciala znowu na zakupy ruszyc
mirabella
Zaangażowana w BB
Oki teraz troszkę się pochwalę. Oto moje nowe nabytki i prezent dla małego od babci
Załączniki
madziumba
czerwcowa mama 2009
Oki teraz troszkę się pochwalę. Oto moje nowe nabytki i prezent dla małego od babci
Super ciuszki
poziomka794
Zaciekawiona BB
Widać "co kraj to obyczaj". W szpitalu, w którym miałam do czynienia z położnictwem, położne upominały matki, które wycierały dzieci chusteczkami nawilżanymi zamiast mycia.W szpitalu gdzie chciałabym rodzić muszę mieć własne chusteczki, od początku a nie w wyjątkowych sytuacjach.
Zresztą osobiście wycieram się chusteczkami nawilżanymi głównie w warunkach turystycznych, gdy nie mam możliwości umyć się w inny sposób. Nie wyobrażam sobie sytuacji, bym miała się nimi wycierać, kiedy mam dostęp do bieżącej wody, więc niby dlaczego moje dziecko miałoby być traktowane gorzej....
angelika82
Fanka BB :)
Monika piekne ciuszki szczegolnie te spiochy z misiami - po prostu cudne
madziumba
czerwcowa mama 2009
Widać "co kraj to obyczaj". W szpitalu, w którym miałam do czynienia z położnictwem, położne upominały matki, które wycierały dzieci chusteczkami nawilżanymi zamiast mycia.
Zresztą osobiście wycieram się chusteczkami nawilżanymi głównie w warunkach turystycznych, gdy nie mam możliwości umyć się w inny sposób. Nie wyobrażam sobie sytuacji, bym miała się nimi wycierać, kiedy mam dostęp do bieżącej wody, więc niby dlaczego moje dziecko miałoby być traktowane gorzej....
Używanie chusteczek nie wyklucza mycia dziecka :-)
Tau jesteś niesamowita, ja mam już sporo ale żeby wszystko
reklama
blumetka29
Wdrożona(y)
Czesc dziewczyny!
Ja dzisiaj zakonczylam kompletowanie wyprawki, dzisiaj zanabylam wanienke i materacyk. Obie rzeczy kupione w ikei.
Mialo byc wiadro Tummy Tub, ale z powodu rodzinnej dziury budrzetowej zdecydowalismy sie na tansze rozwiazanie i kupilismy najzwyklejsza niebieska wanienke ikeowska ;-). Ma jakies tam smieszne gumki antyposlizgowe... nie za bardzo mi sie to podoba, ale za to byla to najmniejsza z tradycyjnych wanienek. Cala reszta ktora ogladalam w sklepach dzieciecych byla sporo dluzsza.
Materacyk, hmm sprezynowy sultan dromma. Zobaczymy jak sie bedzie sprawowal, myslalam ze bedzie twardszy, ale widac to moje zboczenie (ja uwielbiam spac na twardym!).
Tau jestem pod wrazeniem rozumiem ze mozna cos tam juz miec ale zeby wszystko!!!! GRATULUJE!!!
My tez co nie co mamy ale do wszystkiego jeszcze daleko, teraz szukam kocyków na allegro kiedys widziałam sliczne a teraz jak chciałabym je zamówic nie moge znalezc ale napewno cos wpadnie mi w oko.Chciałam kupic 2 kocyki i okrycie kąpielowe.
Podziel się: