reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Blumetka, radze tu zaglądnać, fajne rzeczy i tanio, kocyki polarkowe, cienkie sliczne na lato

Nazwa KOCYK POLAROWY Z HAFTEM 90x110 Miś Mega Hit (numer 568937770)
Cena Kup Teraz 9,50 zł za sztukę
Liczba kupionych sztuk 2
Kwota za kupione przedmioty 19,00 zł
Koszt przesyłki pokrywa Kupujący
Opcje transportu Paczka pocztowa priorytetowa: 11,00 zł
Formy płatności Wpłata na konto bankowe (płatność z góry) ,
Numer konta bankowego 19 1050 1735 1000 0022 9465 1456

Dane Sprzedającego slawek0228 (1107):

\" Fro-Tex \"
Kalinowa 17
62-700 Turek
665528493
fro-tex@wp.pl

Poniżej znajdziesz wiadomość od Sprzedającego. Kliknij, aby ją przeczytać.
Oto wiadomość dołączona przez Sprzedającego

Do wylicytowanych prześcieradeł frotta w gumkę 90x200 , 120x200 , 140x200 , 160x200 , 180x200 , 220x200 proszę doliczyć koszty przesyłki:

1 - 2 szt - 11 zł
3 - 4 szt - 15 zł
5 - 10 szt - 22 zł

1-2 szt paczka za pobraniem 15 zł
3-4 szt paczka za
pobraniem 18 zł

Do wylicytowanych prześcieradeł frotta w gumkę 60x120 i 70x140 proszę doliczyć koszty przesyłki:
1 - 3 szt - 11 zł
4 - 6 szt - 15 zł

1 - 3 szt za pobraniem 15 zł
4 - 6 szt za pobraniem 18 zł

:

Przydatne informacje

QXL Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, 60-324 Poznań, przy ul. Marcelińskiej 90, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, Wydział VIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000104322, o kapitale zakładowym w wysokości 1 046 000 zł, posiadająca numer identyfikacji podatkowej NIP: 779-21-25-257

reklama
Tau - masz racje, pelna wyprawka to naprawde komfort psychiczny. Ja tez juz tylko czekam i czekam, i czekam na mojego bobaska :-)
Co nie znaczy, ze jak mi cos w oko w padnie to nie kupie. Kazdy wie jak rzeczy dla maluszkow sa kuszace ;-)

Ksiazka o Kupce wyladowala na moim mailu w zeszlym tygodniu :-D:-D:-D
Bardzo ciekawa i ile to mozna o niej napisac :-D:-D:-D

Fjnie ze moje zakupy Wam sie podobaly.
Kocyk tez piekny, ale cosik na zdjeciu nie za fajnie go widac :dry: W kazdym badz razie jest bialy i ma wytlaczene zajaczki i misie :tak::-)

martusia super ubranka !!!!! a w twoich bodziakach zako****ę się coraz bardziej (nawet ostatnio zakupiłam podobne:-))
No bodziaki sa super :tak::-)
Musze jeszcze dokupic pare opakowan o rozmiar wiekszych ;-)

Monika_M super ciuszki :tak:
Najbardziej podoba mi sie ten rampersik z misiem :tak::-)

madziumba piekne ciuszki.
Sukienusie wprost przeslodkie :tak: A jaka spora kolekcja bucikow :-)

Co do chusteczek, to ja bede maluszka nimi myla w razie przebywania u kogos i w nocy w dzien bede sie starala przemywac pupke woda z mydelkiem :-) Za kazdym razem gdy bede zmieniala pieluszke po samym siusiu tez. Slyszalam niekiedy od dziewczyn, ze po siusiu nie trzeba przemywac i myja jedynie po kupce. Dla mnie to niedopomyslenia :szok: Jakas taka czysciocha jestem i tyle :-)

Czesc dziewczyny!
Ja dzisiaj zakonczylam kompletowanie wyprawki, dzisiaj zanabylam wanienke i materacyk. Obie rzeczy kupione w ikei.
Mialo byc wiadro Tummy Tub, ale z powodu rodzinnej dziury budrzetowej zdecydowalismy sie na tansze rozwiazanie i kupilismy najzwyklejsza niebieska wanienke ikeowska ;-). Ma jakies tam smieszne gumki antyposlizgowe... nie za bardzo mi sie to podoba, ale za to byla to najmniejsza z tradycyjnych wanienek. Cala reszta ktora ogladalam w sklepach dzieciecych byla sporo dluzsza.
Materacyk, hmm sprezynowy sultan dromma. Zobaczymy jak sie bedzie sprawowal, myslalam ze bedzie twardszy, ale widac to moje zboczenie (ja uwielbiam spac na twardym!).
Tau gratuluje calej wyprawki :tak:

Ja tez juz mam prawie wszystko :-)
Do kompletu brakuje mi jedynie komody i ubranek ;-)

Zostana mi potem jeszcze rzeczy dla mamusi do szpitala ;-):-)

Tau pisze:
A dodam jeszcze, ze skompletowana wyprawka, to ogromny komfort psychiczny!
Dokladnie :-)

Kluseczka ale ksiazka :szok: :crazy:

Sliczne ciuszki dziewczynki i cala reszta,ja tez mam prawie cala wyprawke do 6 m.z wyjatkiem paru cieplejszych kaftanikow,bo to bedzie jeszcze pewnie nie za cieplo znajac pogode u nas:-):-)

My tez na komode czekamy do maja. Narazie nie jest mi potrzebna. A kolo polowy maja mam zamiar wszytsko poprac, poprasowac i poukladac i niech czeka ;-)
Co do komody jeszcze to ja mam zamiar kupic teraz taka dorosla i duza. Sandrusi kupowalam dziecieca i nie jestem z niej zadowolona, bardzo malo sie miesci i potem ciuszki sa upchane a nie poukladane.

Musze sobie kupic dla mnie podklady poporodowe, wkladki laktacyjne i jakies ze 2 koszule nocne (tez ich nie lubie ale podczas i po porodzie jakos mi w nich wygodniej) no i nowe paputki. Staniczki juz mam wiec ten zakup odpada ;-) Nie duzo tego i mam czas, narazie zajmuje sie ciuszkowimy sprawami :-)

Ja tez kupilam komode dla doroslych,bo jest duzo pojemniejsza,teraz wlasnie rozgladam sie za koszula do porodu,tez lubie pizamki ze spodniami jak Tau,ale po porodzie koszulki sa praktyczniejsze chociazby,przy kontrolach poporodowych,u nas podklady poporodowe i majtki daja w szpitalu jeszcze mam pare po tym jak urodzilam Vikunie:-):-)

Taka komode mam zamiar kupic :tak:
komoda.jpg

Bedzie mi pasowac do szafek nocnych i kolorystycznie do lozeczka :tak::-)

reklama
Do góry