reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Potwierdzam, w Polsce też zaleca się używanie chusteczek nawilżanych jedynie wyjątkowo, w sytuacji gdy nie ma innej możliwości umycia dziecka

W szpitalu gdzie chciałabym rodzić muszę mieć własne chusteczki:tak:, od początku a nie w wyjątkowych sytuacjach.

Ja wypusciłam sie z mama na zakupy i owocem tego jest dywanik ( taki własciwie chodniczek ) dla małego do jego pokoiku ( dywanu do salonu nie udalo mi sie kupić :dry:). Bardzo mi sie podoba musze przyznać i jakos ciowo tez jest dobry :tak::-)

Dywanik super!!! Widzę, że mamy podobny gust :tak:

reklama
A to moje dzisiejsze zakupy :-D

Bodziaczki
img9852.jpg

Pajacyk
img9860.jpg

Kocyk
img9854.th.jpg

Spodnie

img9856.jpg

img9857.jpg

img9858.jpg

img9859.jpg

Bluzeczka
img9861.jpg

Bluza
img9862.jpg

I bluzeczka dla corci :-)
img9863.jpg

Dywanik super!!! Widzę, że mamy podobny gust :tak:

Kto by powiedział, że Warszawianka z Poznanianka moga się dogadać ;-):-D Cieszę się, że Ci sie podoba:-)
Dywanik wpadł mi w oko od razu. Zdjęcie dokładnie kolorków nie oddaje, ale wierzcie mi na słow, że sa fajowe. Tak jak obiecywałam jak tylko pokoik będzie urządzony fotki powklejam na zamknietym :-)

Jeszcze Wam pokażę jakiego zajączka kupiłam jako pierwszą maskotke dla maleństwa :-) Taki jest malutki i słodziutki i będzie mi sie kojażył z dobrymi wiadomościami z dzisiejszego dnia :-)
Zobacz załącznik 122707

Ostatnia edycja:
Jeszcze Wam pokażę jakiego zajączka kupiłam jako pierwszą maskotke dla maleństwa :-) Taki jest malutki i słodziutki i będzie mi sie kojażył z dobrymi wiadomościami z dzisiejszego dnia :-)

Słodziak :tak:

A dlaczego miałybyśmy się nie dogadać? Ja nie mam manii prześladowczej :-) chociaż wiem że to się zdarza :szok:

A ja znowu czekam na przeklęty ZUS :dry:
Jak przyjdzie, to zaszaleję :-) Zakupy ruszą na maksa!
Bo pewnie dziś już listonosz nie przyjdzie, czyli może w przyszłym tygodniu dostanę kasę. A w przyszłym tygodniu będą już meble do sypialni i pewnie łóżeczko, w związku z czym wreszcie będę miała miejsce na rzeczy Maluszka :-):-):-)

reklama
Do góry