reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Ja czekam do wiosny otworza carboot można kupic takie piekności za totalne grosze w bardzo dobrym stanie :) np. wózek ktory kosztuje 300 funciaków za 20 w idealnym stanie :)

Meva nie ma za co ;-)

Kluseczko moj maz to aniol :-) mam ciuchow co bym dwojke albo nawet trojke dzieci ubrala ale zawsze chce sie cos jeszcze dokupic nowego i ladniejszego ;-) A moj maz nie marudzi i mowi, z ejak trzeba to tzeba kupic ;-)

Agata007 Super :-)
Duzo kaski w porfelu zostaje ;-)
Ja nie znam tego sklepu.

Może uznacie, że jestem jakaś nienormalna, ale ja mam już w zasadzie wszystkie ubranka dla bąbla:-):-):-) Jak nie byłam jeszcze w ciąży to postanowiłam już je zacząć kupować, żeby później było nam łatwiej z mężem ogarnąć wszystkie dzidziusiowe wydatki. Kupowałam dużo na wyprzedażach, w ciucholandach i na allegro. Mam mnóstwo świetnych gatunkowo ubranek i w ogóle nie zniszczonych, które kupiłam za grosze, tylko dlatego, że są używane. Polecam szukanie właśnie na allegro. Udało mi się dostać dużo nowych rzeczy po okazyjnej cenie (za kilka złotych), bo ludzie nie mieli co z nimi zrobić i chcieli się pozbyć ubranek z domu.
Oczywiście takie rzeczy jak pieluchy tetrowe, ręczniki itp. kupię nowe. Nie ma też jeszcze przyborów kosmetycznych - nożyczek, aspiratora itd. Ale na to przyjdzie jeszcze czas, choć powoli chciałabym już wszystko skompletować i nie czekać na ostatnią chwilę, głównie ze względów finansowych.
Po świętach zamierzam rozejrzeć się za wózkiem i łóżeczkiem, mam nadzieję, że będą jakieś wyprzedaże i uda mi się coś fajnego kupić w miarę tanio. Dzisiaj na przykład znalazłam na allegro piękną kołyskę dla dziecka za 49zł - jakaś firma wyprzedaje z magazynu towar i chyba dlatego ta cena jest taka niska. Zastanawiam się tylko czy ta kołyska jest mi aż tak niezbędna;-)

Mysle ze kazda podchodzi do tego jak jej psychika pozwala w tej chwili ryzyko niebezpieczenstwa spadło do minimum wiec ja rowniez mysle juz o zakupach ale to nie oznacza ze jestes nienormalna przypominasz mnie z czasów pierwszej ciazy potrafilam codzinnie chodzic do ciuchlandów i grzebac Niestety moja matka miala mnie w nosie wiec wszystko musialam kupic sama :)

Agata ma racje wszystko nalezy od nastawinia. Co do mojego meza to on sie chyba czasem bardziej boi niz ja to dlatego ze jego siostrze nie udalo sie 4 razy w tym raz w 3 trymestrze wiec dlatego jest nastawione tak sceptycznie.

kochana to giełda rzeczy uzywanych pod gołym niebiem :)
Aaa widzisz ;-)
Nie wiedzialam ;-)

Miczel jaka tam nienormalna poprostu przezorna i dobrze :tak:Po co potem kupowac drozyzne jak mozna wczesniej kupic i tanio :tak:

Ja mam cala wyprawke po corci od 0 do 3 lat nic nie oddalam i nic nie sprzedalam. Teraz jak bede w PL to powybieram co fjaniejsze i pozabieram ze soba. Oprocz tego cala roczna wyprawke dostane od kolezanki i to juz na dnaich bo wraca do PL wyprawka to ubranka, wanienka, nosidelko samochodowe, posciel dla dzidziusia nie uzywana prawie wcale bo mala spala z nia caly czas w lozku i jeszcze pare jakis drobiazgow. Dlatego nie szaleje z zakupami bo porostu nie nadaze dzidziusia przebierac. Ale i tak mam zamair cos tam dokupic :-)
Juz rozgladam sie za lozezeczkiem i komoda. No i przewijak jeszcze ;-)Bardzo podobaja mi sie biale mebelki moze uda sie trafic na jakas promocje ;-):tak: Wozek tez mam upatrzony ale z tym to sie jeszcze wstrzymam :-)

Ja też pewnie po świętach wybiorę się do ciucholandów troszeczkę poszperać:-D tym bardziej że moja współlokatorka ma termin na 22 lipca i jest to zarówno moja jak i jej pierwsza ciąża, więc będziemy mieć niezłą frajdę:-) Już się nie mogę doczekać!!!te ubranka są takie śliczne.

reklama
Zobaczcie jakie cudne mebelki znalazlam :-)

ce48_1.JPG

Do góry