reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Nie wiem jak na Agatki dopplerze ale na moim,szumy zanikaja jak przez pare sekund moj skowronek sie nie rusza. Jesli sie rusza to doppler nie jest wstanie zredukowac szumow i wylapac mocniejszego sygnalu serducha Serducho jeszcze nie tak glosno bije ale z tygodnia na tydzien jest wyrazniejsze i doppler automatycznie wybiera to co glosniej slychac.
A ogolnie to gratuluje zakupu :tak:

reklama
Nie wiem jak na Agatki dopplerze ale na moim,szumy zanikaja jak przez pare sekund moj skowronek sie nie rusza. Jesli sie rusza to doppler nie jest wstanie zredukowac szumow i wylapac mocniejszego sygnalu serducha Serducho jeszcze nie tak glosno bije ale z tygodnia na tydzien jest wyrazniejsze i doppler automatycznie wybiera to co glosniej slychac.
A ogolnie to gratuluje zakupu :tak:

Dominika a powiedz mi czy tobie tez tetno skacze na dopplerze raz mam 160 a za sekunde mam 120 z kawalkiem ?

Tak samo. Ja mysle, ze to wlasnie dlatego, ze jeszcze slabo lapie sygnal.
Bo pomietam, ze w pierwszej ciazy tez tak bylo a im pozniejszy tydzien, tym glosniej i stabilniej bylo slychac ;-)

A wiesz ogolnie serducho dzidzi to roznie bije, ja co jestem na USG to inaczej raz 120 raz 154 a ostatnio bylo 168 ;-) Te dzidziolki to tak chyba maja ;-)

ja z calym szacunkiem ale fridy nie potrafie zaakceptowac wiec zostaje przy gruszce Oilatum jest dla dzieci powyzej 1m/ż

Ja tez nie zaakceptowalam fridy i caly czas tylko gruszka sie poslugiwalam ale nie ta zwykla brazowa tylko taka lepsza Chicco tylko ta mi pasuje inna nie umiem. Oczywiscie tylko podczas katarku bo do przemywania tylko sol fizjologiczna.

Co do Oilatum lekarka w szpitalu mowila, ze te kosmetyki stosuje sie tylko jak sa jakies problemy skorne, bo jezeli nie ma to nie ma takiej koniecznosci. A jak sie za dlugo tym dziecko myje to skorka si eprzyzwyczaja i innego nie toleruje.

Ja uzywalam Oilatum tylko w niektorych sytuacjach jak mala miala jakas wysypke wtedy po paru myslach zchodzilo.

Wczoraj bylam na zakupach z corcia i normalnie w ostatnim momencie sie oparlam i nie kupialm ciuszkow dla dzidzi. A takie piekne byly :-) Maz mowi, ze dobrze zrobilam bo po swietach beda wszedzie wyprzedaze i za polowe ceny bedzie mozna kupic i wtedy moge szalec hihihi :-)

reklama
Do góry