reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Atan -no to elegancko! Zaniepokoiłam się, że mogłas przeoczyć... ale skoro tak to... dobrze, dobrze:D Lutownica w dłoń:)

reklama
Ja zainwestowałam w nową chustę nati. Też na początku szukałam używanych, ale jakoś żadna okazja mi się nie trafiła (znaczy stwierdziłam, że jak będzie taki "mój" kolor, to będę miała większą motywację, żeby się nauczyć wiązać). A jakby nam chusta nie podeszła to ją sprzedam, w Stanach pewnie pójdzie za większą kwotę niż za nią w Polsce dałam.

manta bo pan sprzedaje ze uszkodzone bo czasem swieca czasem nie i sa nowe i mowil ze sprawdzil na 20 kartonow 5 i kilka swiecilo a niektore nie wiec nie bawi sie w naprawe bo sa fabrycznie zapakowane i mowi ze moze trafie na dzialajacy ale obstawia ze po prostu cos nie styka jakis drucik i dlatego przestaje swiecic wiec uznalam ze moj brat lubi sie bawic w takie duperelki reperowac wiec lutownice ma wiec naprawi a jak nie to sie mowi trudno a koszt nie jest duzy ;-) wiec tylko czekac az przyslą ;-)

reklama
Kasiulka super ubranka
Atan no jak nie jak żabkowo :)

fajne zakupki
ja już mam blokadę, bo mam tego wszystkiego tyle , że ledwo mieszczę w szafie i w komodzie 2.jpg1.jpg

Do góry