reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
trokatka ja mam ten do mikrofali aventu ;-) Chciałam elektryczny ale w sumie jak sie przeprowadzimy to musimy kupic i mikrofale wiec mikro i elektryczny sterylizator to bez sensu.
Ja to chrzanie za 10 funtow wstawac w nocy i w garnku gotowac butle Wieczorem 8 minut do mikro, wysterylizowane i w nocy tylko wyjac , wsio.
No i kolejne szalenstwo, Heart Listening System ( do sluchania na dwie pary sluchawek serdunia) z ebaya ;-) No nie moge sie doczekac az dojdzie jejaa
Ja to chrzanie za 10 funtow wstawac w nocy i w garnku gotowac butle Wieczorem 8 minut do mikro, wysterylizowane i w nocy tylko wyjac , wsio.
No i kolejne szalenstwo, Heart Listening System ( do sluchania na dwie pary sluchawek serdunia) z ebaya ;-) No nie moge sie doczekac az dojdzie jejaa
jopal
Fanka BB :)
ja tez mam sterylizator aventu ten do mikrofali duży na 6 butelek i swietnie sie sprawdzał. Duża wygoda i nie zostawia kamienia na butelkach i smoczkach tak jak przy gotowaniu.
Ewstra
Fanka BB :)
ja kupila dzis kapciuszki do szpitala i poduche do karmienia Zobacz załącznik 429700
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a ja kupiła taki projektor ;-) lampka nocna żółwik projektor maskotka (2068668309) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo u niego za smieszne pieniadze a u innych ponad 60zl ;-) a taki sam czekam na przesylke bo dzis kupilam ;-) a ostatnio wylicytowalam żaba - krówka / dekoracja pokoju koc kosz pacynka (2057562427) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo ja maniaczka zabkowa ;-)
reklama
Podziel się: