reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

ja nie planuje , bo mam nadzieje karmic cycowym mlekiem :) ale mam plyn sterlizujacy do butelek, smoczkow, zabawek itp. dolewa sie do wody i moczy butle 15 min :)

reklama
a ja ni kupuję ani chusty, ani sterylizatora. :p - tak dla odmiany:D haha.. i tak bym nie uzywała. Garneczek, wrząteczek i jadymyyy:D

Ostatnia edycja:
trokatka ja mam ten do mikrofali aventu ;-) Chciałam elektryczny ale w sumie jak sie przeprowadzimy to musimy kupic i mikrofale wiec mikro i elektryczny sterylizator to bez sensu.
Ja to chrzanie za 10 funtow wstawac w nocy i w garnku gotowac butle ;) Wieczorem 8 minut do mikro, wysterylizowane i w nocy tylko wyjac , wsio.

No i kolejne szalenstwo, Heart Listening System ( do sluchania na dwie pary sluchawek serdunia) z ebaya ;-) No nie moge sie doczekac az dojdzie jejaa

angel ja tez to mam ale zadko uzywam, na poczatku co chwile sluchalam a te tylko w sumijak malymalo sie rusza to go podslu****e - taki domowy doppler :)

Atan super i jakby inaczej żabka hihihi

a ja dzisiaj otrzymałam paczki które zamówiłam i powiem,że ten rożek na żywo jest słodki i milusi,jestem zadowolona z zakupów:-D:-D

Atan -ten żółwik ekstra... ale doczytałam w opisie tej aukcji , że "Towar sprzedaję jako uszkodzony. Żółwik nie świeci"..zauważyłaś to?

reklama
Do góry