reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Kasiulka no to będzie mały uwodziciel z takich ciuszkach

Anula o matko kochana tyle ubranek masz? Ja myślałam,że ja mam dużo a tym czasem okazało się,że wszystko zmieściło mi się w dwóch szufladach w komodzie
Ale i tak już nic nie kupuję

Ja sie nie odzywam, przepraszam ale nie uruchamiam nawet komputera....

Chciałabym Wam pokazac to co czeka na Maluszka już. Łóżeczko wczoraj złożył mój maż, stoi jeszcze w innym pokoju nie w docelowym miejscu ale tylko wyprac ochraniacz i przestawic i gotowe. :D P1260733.jpgP1260730.jpgP1260731.jpgP1260732.jpg

Ponadto na Maluszka czeka już dawno kupiony wózek, ale go nie pokazywałam w oryginale...
P1260734.jpg

a teraz najlepsze...

Aktualnie siedze w swoim domu rodzinnym, gdzie z mama porządkuje strych....
i znalazłam całą pake rzeczy po sobie i bracie... Wiadomo że 25 lat temu ubranka były inne więc większosc sie nie nadaje do użytku, albo były bardzo zniszczone. Ale wybrałam Dla mojego Synka kilka na prawde świetnych rzeczy. Najbardziej podoba mi sie ten komplet z pierwszego zdjęcia i z drugiego z tymi uroczymi pomponami :D
Byłam modnie ubranym dzieckiem, ciuszki prosto z Czechosłowacji :D "Made in Czechoslowacia" Pisze nawet na metkach :D
P1260735.jpgP1260738.jpgP1260739.jpgP1260740.jpg

Załączniki

• P1260737.jpg
    P1260737.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
pinula ślicznieeeee ;-) a ja po sobie znalazlam 2 sukienki ;-) i mam juz je wyprane ;-) a komplecik spudniczka i bluzeczka na ponad roczne dziecko jeszcze u rodzicow zostalo ;-)

anula to szalenstwo maluszek ma tyle:)
kasiulkla mila wygrana
pinula bardzo fajne lozeczko i te ochraniacze w owieczki-ja po sobie mam sweterek 30letni:)w bardzo dobrym stanie,kiedys tez bylo kilka sukieneczek ale nie wiem czy corka mojej siostry ich nie wziela do zabawy dla bobasa

reklama
Do góry