reklama
Perelandra
Fanka BB :)
Agusia super zakupki
co do pościeli to nie kupuję... mam prześcieradła z gumką i 2 rożki, które potem mają służyć za kołderki, 2 kocyki i śpiworek więc cały komplet pościeli wydawał mi się zbędny, a już te wszystkie ochraniacze i baldachimy to wg mnie głównie siedlisko kurzu
szlafrok mam bardzo cielnki, u nas w szpitalu grzeją jak szaleni
co do pościeli to nie kupuję... mam prześcieradła z gumką i 2 rożki, które potem mają służyć za kołderki, 2 kocyki i śpiworek więc cały komplet pościeli wydawał mi się zbędny, a już te wszystkie ochraniacze i baldachimy to wg mnie głównie siedlisko kurzu
szlafrok mam bardzo cielnki, u nas w szpitalu grzeją jak szaleni
nusia181
Aniesia ja pewnie pierwsze trzy miesiące w rożku potem się zobaczy - przez wakacje pewnie pod kocykiem bo upały a od września może już kołderkę będziemy używać
To identycznie jak ja. Na pocżatku bedzie w rożku, a potem śpiworek a na jesień/ zimę kolderka:-)
Ja też właśnie mam i kocyki, a małego na początku i tak w rożku będę trzymała chyba
Ale teściówka mówi,że jak to i ,że kołderkę kupi
Phhhi jak chce niech kupuję, używać nie muszę
Ja mam szlafrok ciepły i bardzo się cieszę, na pewno się nie spocę bo lubię się grzać
Ale teściówka mówi,że jak to i ,że kołderkę kupi
Phhhi jak chce niech kupuję, używać nie muszę
Ja mam szlafrok ciepły i bardzo się cieszę, na pewno się nie spocę bo lubię się grzać
co do szlafroka to z poprzedniej ciąży mam cienki i grubaśny(tego mi kupił mąż jak wylądowałam w szpitalu w połowie ciąży w styczniu..) i biorę na pewno ten cienki.... mi tam ogólnie jest gorąco, a na położniczym jest ech - masakrycznie gorąco jak dla mnie;-)
jopal
ja kołderke kupiłam przy Rysiu i ... spał na niej tylko trzeba było ciągle pościel zmieniać no i w końcu schowałam bo mały tak się rozkopywał i do dzisiaj śpi bez. Poduszka u niego konieczna :-), teraz w zime jak mu sie chłodno robi to czasem da się kocykiem przykryć ale generalnie to musi mieć grube piżamki bo ma przykryciowstręt. Jednak każde dziecko inne może Wasze dzieciaczki będą chciały spać przykryte.
Angel.
Zwierzoholik;)
Dziewczyny UK jakie macie prześcieradełka?
Własnie sie zorientowałam, że nie nabyłam takowych jeszcze
Na ebay jakies rozne rodzaje te najpoplarniejsze ale chyba jakies takie... dziwne?
Izziwot Flannelette Flat Sheet, White, Moses/Crib, 2 PK | eBay
Te chyba zwykłe:
BABY Fitted Crib Sheets 100% Cotton 2 x White | eBay
i to..
NEW SNUGGLE BABY COTTON FITTED CRIB SHEETS 2 PK IN SKY (5035320612072) | eBay
No nie wiem czym zupełnie się kierować przy zakupie..
Własnie sie zorientowałam, że nie nabyłam takowych jeszcze
Na ebay jakies rozne rodzaje te najpoplarniejsze ale chyba jakies takie... dziwne?
Izziwot Flannelette Flat Sheet, White, Moses/Crib, 2 PK | eBay
Te chyba zwykłe:
BABY Fitted Crib Sheets 100% Cotton 2 x White | eBay
i to..
NEW SNUGGLE BABY COTTON FITTED CRIB SHEETS 2 PK IN SKY (5035320612072) | eBay
No nie wiem czym zupełnie się kierować przy zakupie..
reklama
Podziel się: