reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
dziewczyny jakie koszulki sobie kupowałyście do szpitala?? nie wiem czy rozpinaną (tylko ja to sobiście raczej nie ta taką po bokach bo jakos niewygodnie mi wyglada)czy sa takie z rozwiązywanym dekoltem w serek. :confused:

ja dostałam w prezencie taką.. jak to opisać.. z dużym dekoltem, ale żeby nie było biustu widać, to jest takie podszycie i do karmienia odchyla się albo lewą albo prawą część.
firma dobranocka, ze słodkim napisem "My mummy is yummy" :-)
tego rodzaju są koszule i można brać do szpitala albo koszulki + spodnie, a to już można np. w domku po porodzie jak wygodniej spać w spodniach.
PIŻAMY. BIELIZNA DAMSKA - tutaj można zobaczyć koszulę
http://sklep.boogienights.pl/art571,pizama_ciazowa_my_mummy_is_yummy.html - a tu dwuczęściowa piżamka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry