reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

nam się kiedyś udało dostać super jakości kocyk z mikrofibry w Lidlu.. może jeszcze będą? bo zdaje się, że sieciówki lubią "powtarzać" promocje?

reklama
ivi jak narazie w lidlu koców brak byłam w sobotę i nic ciekawego nie mieli, ale pewnie wcześniej czy później wywietrzą magazyn i coś będzie :tak:

a ja tak - ubranka ee Jagoda dziecko gorącego lata-same krótkie body! i do tego różowe, w kwiatki itp. kilka wybrałam co się i na chłopca nadadzą <kilku kwiatków może nikt zaraz się nie przyczepi:-D>, poza tym kocyków Jagoda nie odda, mam pościel i łóżeczko <o ile zdążę oduczyć Jagódkę od niego> ale na pewno jedne jedyne co mam to wózek:tak:
przewijak trochę się rozdarł na boku, więc może kupię tylko to prześcieradełko i styknie. Na później mam matę edu i leżaczek. Ale na początek to hmmm prawie wszystko muszę kupić.
Dla siebie koszule mam, muszą wystarczyć te co pasiadam, bo ja ogólnie nie przepadam za koszulami <no w lato je wynoszę troszkę, ale tak to tylko piżama> no i jedną kupiła mi mamuśka na gwiazdora,bo pewnie wiedziała że się nie wybiorę po żadną:-D
no a kosmetyki i higiena to wiadomo,że się takich rzeczy nie ma normalnie na stanie <no u nas balsam i krem do buźki są bo mam Jagodę>

no właśnie ze śpiochami jest problem w sieciówkach, ja się wybrałam do zwykłego sklepu dla dzieci, gdzie jest mydło i powidło i właśnie tam kupiłam śpiochy. Ja muszę kupić jeszcze pościel i chyba wszystko mam:-)

ja własnie posciel też i kocyk i zostaną mi juz tylko kosmetyki, ale to juz wole zrobic po zajęciach z połozną.

a mi wlasnie przyszły ciuszki:

wzielam na 62: BABALUNO pajac rozmiar 56 biały z nadrukami Space (1978437276) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE BUNDLE 2szt SODNIE SPODENKI 0-3 62 (2000915915) - Aukcje internetowe Allegro
i to na 56 do szpitala będzie: ROCK A BYE BABY PAJACYK ŚPIOSZKI PIESEK NB 56 (2000916590) - Aukcje internetowe Allegro
a to z polowania ze smyka z 31.12
http://www.smyk.com/pajac-rozmiar-56,p1044724769,ubranka-dla-dzieci-p za 25 zł i jeszcze jeden ale nie moge znalezc na stronie...
i takie cos tez mamy na 56 wiec juz chyba w tym rozmiarze nie bede za duzo kupowac:
http://www.kappahl.pl/article/zestaw_102780

Ostatnia edycja:
reklama
K&M super zakupy ... Ja mam ochotę się wybrać do smyka i kappahl ale jestem trochę uziemiona , bo z Borysem mi się nie chce bujać

Do góry