reklama
Perelandra
Fanka BB :)
ja mam jedne ciążowe spodnie, które kupiłam na ciuchach jak nie byłam w ciąży, nawet nie zauważyłam że to ciążówki; dopiero koleżanka mi zwróciła uwagę kiedyś, że przecież mają gumki i guziki, teraz będą jak znalazł ale wygodniejsze chyba są takie z pasem po pachy
a czy zdecydowałybyście się na zakup którejś z tych mega-pak ciążowych na allegro?
mnie trochę szkoda kasy zwłaszcza na kurtkę/płaszcz zimowy (około 300 zł trzeba wydać), a tam za 300-400 zł można kupić nawet 20 ubrań
a czy zdecydowałybyście się na zakup którejś z tych mega-pak ciążowych na allegro?
mnie trochę szkoda kasy zwłaszcza na kurtkę/płaszcz zimowy (około 300 zł trzeba wydać), a tam za 300-400 zł można kupić nawet 20 ubrań
Ostatnia edycja:
mata-kow
mama do kwadratu :)
Angel fajne spodenki mi sie udało uzywane na allegro kupic identyczne i jeszcze do tego czarne sztruksy ;-) do tego dostałam sporo gratisów, więc za 35 zł mam 2 pary spodni ki kilka fajnych bluzek
Tunia ale Ci sie trafiło! Ja sobie myslałam, ze mała do rpzedszkola a ja poajde do miasta pobuszowac w lumpkach, ale przez tenremont z domu się praktycznie nie ruszam, a jeszcze trochę będe bała sama się kulac z brzuchem autobusem...
Perelandra kilka razy przymierzała się do takich pak, ale najczęściej połowa rzeczy mi się nie podoba... Ale jesli jest ktos jeszcze przed zakupami ciązowymi, a do tego chodzi regularnie do rpacy i ma zamiar prawie do końca pracowac, to chyba warto
Tunia ale Ci sie trafiło! Ja sobie myslałam, ze mała do rpzedszkola a ja poajde do miasta pobuszowac w lumpkach, ale przez tenremont z domu się praktycznie nie ruszam, a jeszcze trochę będe bała sama się kulac z brzuchem autobusem...
Perelandra kilka razy przymierzała się do takich pak, ale najczęściej połowa rzeczy mi się nie podoba... Ale jesli jest ktos jeszcze przed zakupami ciązowymi, a do tego chodzi regularnie do rpacy i ma zamiar prawie do końca pracowac, to chyba warto
Ja poza dżinsami ciążowymi jeszcze nic innego nie kupiłam. Ale dżinsy mnie denerwują, to był niby najmniejszy rozmiar a i tak są lekko za luźne, no ale za to przyszłościowe:-).
I nadal nie znalazłam kolorowych rajstop ciążowych. Na allegro same bure widziałam:-(.
I nadal nie znalazłam kolorowych rajstop ciążowych. Na allegro same bure widziałam:-(.
hej - wlasnie kupilam sobie skpodnice Bez uciskowa Spódniczka Ciążowa EXCLUSIVE S/M (1844252523) - Aukcje internetowe Allegro zobaczymy jak bedzie wygladac za taka cene to nawet jak nic specjalnego to jak wyrosne to wywale i juz
kamilaedi
Fanka BB :)
hej - wlasnie kupilam sobie skpodnice Bez uciskowa Spódniczka Ciążowa EXCLUSIVE S/M (1844252523) - Aukcje internetowe Allegro zobaczymy jak bedzie wygladac za taka cene to nawet jak nic specjalnego to jak wyrosne to wywale i juz
bardzo ladna ta spodniczka- ta kokardka duzo daje
*Doris*
Zadomowiona(y)
Mini - że Ci się chce bawić z takimi pieluszkami... Miałam kilka znajomych, które deklarowały chęć używania pieluch tetrowych, ale szybko zaprzestały. Ja Emilce zakładałam tetrowe jak chciałam żeby nauczyła się siusiać do nocnika, niestety jej nie przeszkadzała mokra pielucha, więc nie miało to sensu.
Adka - dzięki za linka, fajne ubrania mają.
K&M - może i ja się skuszę na tę spódniczkę.
Adka - dzięki za linka, fajne ubrania mają.
K&M - może i ja się skuszę na tę spódniczkę.
Oo super spódnica, poczekam na Twoją opinie i w razie co zamówię też
Kurde mi spędza sen z powiek płaszcz, zupełnie nie wiem co mam kupić i gdzie
Siedzę w domu ale mój chłop ciągle pracuje i nie mamy kiedy się wybrać do galerii, więc zaczęłam się na allegro rozglądać ale jakoś nic mnie nie urzekło. Jak płaszcz fajny to rozmiaru nie ma
Ewentualnie nad tym myślę, ale nie wiem sama
Piękny Wełniany Płaszcz Ciążowy JESIEŃ szary XL (1844193203) - Aukcje internetowe Allegro
Kurde mi spędza sen z powiek płaszcz, zupełnie nie wiem co mam kupić i gdzie
Siedzę w domu ale mój chłop ciągle pracuje i nie mamy kiedy się wybrać do galerii, więc zaczęłam się na allegro rozglądać ale jakoś nic mnie nie urzekło. Jak płaszcz fajny to rozmiaru nie ma
Ewentualnie nad tym myślę, ale nie wiem sama
Piękny Wełniany Płaszcz Ciążowy JESIEŃ szary XL (1844193203) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: