reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Tez bedziemy na pokoju i mam juz w głowce jakby kącik urządzic- łozeczko i komodka, nic wiecej. ;-)
I tez mam duzo ksiazek pierdułek, nie wiem gdzie je podzieje.. No ale to sie okaze jaki uklad bedzie tej kawalerki..

reklama
a ja doszłam do wniosku, że zacznę cokolwiek kupować w styczniu... już będzie po przedświątecznych i świątecznych wydatkach akurat w sam raz :-)
no wlasnie...a w tych dzieciecych przygotowaniach i wydatkach jeszcze swieta za chwilę,ale za rok juz bedzie taki bobas w fajnej sukience czy spodenkach skakal dookola stolu...tak czy inaczej ja zaczne tez kolo grudnia :-)...chociaz tak sie madruje a jak poznam plec wczesniej to zobaczymy:-D

widzę,że plany przemeblowań będe u każdej
my mieszkamy w sporym mieszkaniu,będziemy przenosić się z jednego pokoju do drugiego bo w tym co śpimy teraz łóżeczko na pewno się nie zmieści,trzeba przy okazji malowanie zrobić i miejsc na rzeczy maluszka,tylko nie wiem gdzie:szok:

u mnie mąż ostatnio zrobił przemeblowanie bvo wczesniej jak robilismy remont w pokoju to ustawialismy sobie meble pod nas jak nan sie podobało, tylko ze łóżeczko by sie nie zmiesciło przy wczesniejszym rozsrawieniu mebel a teraz i miejsce znalazło sie na komode na ciuszki dla dzidzi co kupilismy ja ostatnio i miejsce na łózeczko będzie :) wiecej niestety sie nie smiesci :(

my mamy sporo miejsca, i w sypialni raczej nie będzie problemu z podstawowymi rzeczami maluszka i wygospodarowaniem miejsca w komodzie na jej ubranka.. A jak podrośnie to "wyjedzie" do pokoju starszego brata:)
A ten kombinezon kupiłam za AŻ 12 zł :D
xP1060313.jpg

hehe mini sam wpadł mi wczoraj w ręce w lumpeksie:) w dodatku wczoraj było -30% od ustalonej ceny wiec szkoda byłoby zmarnować taką okazję:D:D Sama frajda tak się szykować na maluszka, prawda?:D

hehe mini sam wpadł mi wczoraj w ręce w lumpeksie:) w dodatku wczoraj było -30% od ustalonej ceny wiec szkoda byłoby zmarnować taką okazję:D:D Sama frajda tak się szykować na maluszka, prawda?:D
Oj frajda :-).
To naprawdę super cena za taki kombinezon :tak: . Ja mam nadzieję połazić trochę po ciuchach-puchach w przyszłym miesiącu . :-)

reklama
jejku ale Wam zazdroszczę tych zakupów!! Ivi super zakup i za jaką kasę:tak:

co do pokoju...to ja będę miała mały problem..... ale do stycznia będę myśleć bo w styczniu mam zamiar w końcu zakupić jakiś mebel do spania dla Jadźki... tylko nie wiem co lepiej, rozkładaną 2 os kanapę czy łóżko jednoos... (albo kupię jak któraś pisała - łóżko piętrowe i rozłożę na razie tylko dół a potem jak dzieciaki będą większe to się dołoży górę).... już sama nie wiem co zrobić:(((

Do góry