reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Dziewczyny zakupy super :tak: widzę że się rozkręcacie :-) i bardzo fajnie, bo miło się ogląda takie śliczności

Atan same żabki :-) , ciekawe czy Perelandia będzie mieć wszystko w świnki :-D

ja czekam za tym dresikiem z h&m bo go wygralam ;-) wiem ze czadowy ;-) ja wszystko z zabkami uwielbiam :-) bo ja mam duzego bzika na punkcie zabek ;-)

co do pokoju...to ja będę miała mały problem..... ale do stycznia będę myśleć bo w styczniu mam zamiar w końcu zakupić jakiś mebel do spania dla Jadźki... tylko nie wiem co lepiej, rozkładaną 2 os kanapę czy łóżko jednoos... (albo kupię jak któraś pisała - łóżko piętrowe i rozłożę na razie tylko dół a potem jak dzieciaki będą większe to się dołoży górę).... już sama nie wiem co zrobić:(((

mi się wydaje, że nie ma sensu na 1-2 lata kupować sofy czy jakiegos łózka (chyba, że naprawdę po okazyjnej cenie). Lepiej zainwestować w piętrusa (jak macie miejsce to z 3 spaniem wysuwanym, póki maluchy małe - nie będzie strachu, że któres zleci). Ale to takie moje zdanie.... My Dobrusi kupiliśmy sofę (na początku karmiłam ją w nocy na niej, potem juz ona spała - mamy ją 3 lata i jeszcze ze 2-3 posłuży... a potem w planach piętrus 3-osobowy :tak:)

Atan, Angel widze że szlalejecie z zakupami, może teraz lepiej polować na ciut większe ubranka (68/74)? Żeby nie bło żalu, że maluch nie zdążył ubrac a juz wyrósł ;-)

ja juz ciuszkow nie szukam juz mam cala garderobe ;-) zostały mi kosmetyki komoda przewijak i apteczka i moja wyprawka do szpitala i wsio mam ;-)

reklama
mata ale ja nic nie kupiłam :-) Oprocz sybolicznych bodziakow po usg z 12 tygodnia nie mam nic ;-)
Ten zestaw z h&m co kupila atan to mi8alam w tej paczce od tej kolezanki tesciowej ;-)
Zakupy po nowym roku jak wszystko bedzie dobrze ;-)

Do góry