mata-kow
mama do kwadratu :)
świetne te spodnie z linku ja mam jakieś z poprzedniej ciąży - znienawidzone, bo mi z pupy wciąż zjeżdżały jak brzuszek podrósł nieco, a jakieś 100zł za nie dałam... za to niedawno znalazłam fajny lumpek co ma ciuchy dla ciężarówek (w tym sporo spodni) za śmieszne pieniądze, a prawie jak nówki, do tego znanych firm i chyba niedługo rusze na polowanie
Atan ja po ciąży z rozmiaru 36/38 wskoczyłam na 40/42 na dole i 44/46 na górze i to właśnie w lumpkach mogę kupić sporo rzeczy, w których wszystko na mnie dobrze leży czasem wcisnę się na styk w jakieś sieciówkowe modele, ale to rzadkość najlepsze jest to, że za tydzień idziemy na wesele, a ja w sukienkę, którą sobie przygotowałam się już nie wcisnę i nie wiem co robić...
Atan ja po ciąży z rozmiaru 36/38 wskoczyłam na 40/42 na dole i 44/46 na górze i to właśnie w lumpkach mogę kupić sporo rzeczy, w których wszystko na mnie dobrze leży czasem wcisnę się na styk w jakieś sieciówkowe modele, ale to rzadkość najlepsze jest to, że za tydzień idziemy na wesele, a ja w sukienkę, którą sobie przygotowałam się już nie wcisnę i nie wiem co robić...